Povezane vesti
Partizan - naš, a svetski – više gledalaca u Areni nego u 14 dvorana NBA klubova
Sportski žurnal 11.04.2023
Ni zvezde poput Adetokunba i Durenta nisu doprinela da Milvoki i Finiks imaju više gledalaca od crno-belih u Areni. Partizan je tokom Evrolige nadmašio čak 14 klubova NBA lige po prosečnoj poseti na evroligaškim utakmicama. Crno-bele je u Štark areni… »
NBA pomerila granice - Sezona za istoriju!
Sportske.net 11.04.2023
"Regularni" deo sezone u NBA ligi završen je prošlog vikenda, pred nama je plej-of, a ova sezona već sada je ušla u anale. Prema zvaničnicim podacima utakmice NBA lige u halama širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i ostatka sveta gledalo je preko… »
NBA liga najgledanija u istoriji
Sport klub 11.04.2023
Regularni deo NBA lige u sezoni 2022./23. privukao je više od 22 miliona gledalaca u dvorane u Sjedinjenim Amerilkim Državama i Kanadi. To je novi rekord najkvalitetnije košarkaške lige na svetu po posećenosti. Prema zvaničnim podacima NBA lige… »
Vesti dana »
Jokić napravio šou na konferenciji, novinari vrištali od smeha: Urlao sam na TV, toliko je bilo neprijatno da sam morao da ubrzam povratak! Čuva me "onaj odozgo"
Kurir pre 15 minutajoš 27 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih
Pretežno oblačno, mestimično sa kišom i susnežicom: Najviša temperatura do devet stepeni
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 9 povezanih