Povezane vesti

„U avionu mi je pozlilo, hitan porođaj, pa saznajem da imam tumor“: Sestra Nataše Bekvalac se prisetila najtežeg, ali i…

„U avionu mi je pozlilo, hitan porođaj, pa saznajem da imam tumor“: Sestra Nataše Bekvalac se prisetila najtežeg, ali i…

Nova 11.04.2023
Dragana Bekvalac, najstarija sestra Nataše Bekvalac, čestitala je svojoj ćerki rođendan, a porukom je dirnula mnoge. Naime, Dragana je na Instagramu opisala šta joj se dogodilo na današnji dan pre tačno 24 godine, kada je rodila svoju ćerku… »
"Pozlilo mi u avionu, imala sam hitan porođaj, tad su mi saopštili da imam tumor pankresa" Sestra Nataše Bekvalac o…

"Pozlilo mi u avionu, imala sam hitan porođaj, tad su mi saopštili da imam tumor pankresa" Sestra Nataše Bekvalac o…

Blic 11.04.2023
Sestra Nataše Bekvalac, Dragana Bekvalac čestitala je na krajnje emotivan način rođendan svojoj mezimici Zoi, koja danas puni 24 godine. Dragana, najstrarija sestra pop dive Nataše Bekvalac se retko pojavljuje u medijima, a svojoj ćerki mladoj… »
"Pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj" Sestra Nataše Bekvalac o najbolnijem i najlepšem danu, poruka koja kida…

"Pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj" Sestra Nataše Bekvalac o najbolnijem i najlepšem danu, poruka koja kida…

Kurir 11.04.2023
Dragana Bekvalac, najstarija sestra Nataše Bekvalac, čestitala je na krajnje emotivan način rođendan svojoj mezimici Zoi, koja danas puni 24 godine. Dragana je na Instagramu opisala najbolnije, ali i najsrećnije trenutke u njenom životu. Kako je… »

Vesti dana »