Povezane vesti
„U avionu mi je pozlilo, hitan porođaj, pa saznajem da imam tumor“: Sestra Nataše Bekvalac se prisetila najtežeg, ali i…
Nova 11.04.2023
Dragana Bekvalac, najstarija sestra Nataše Bekvalac, čestitala je svojoj ćerki rođendan, a porukom je dirnula mnoge. Naime, Dragana je na Instagramu opisala šta joj se dogodilo na današnji dan pre tačno 24 godine, kada je rodila svoju ćerku… »
"Pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj" Sestra Nataše Bekvalac o najbolnijem i najlepšem danu, poruka koja kida…
Kurir 11.04.2023
Dragana Bekvalac, najstarija sestra Nataše Bekvalac, čestitala je na krajnje emotivan način rođendan svojoj mezimici Zoi, koja danas puni 24 godine. Dragana je na Instagramu opisala najbolnije, ali i najsrećnije trenutke u njenom životu. Kako je… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 3 satajoš 19 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 6 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Studenti blokirali Brankov most i Gazelu: Zaustavljen saobraćaj do 21, okupljanja i u 30 gradova po Srbiji (foto/video)
Blic pre 28 minutajoš 36 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih