Povezane vesti
„U avionu mi je pozlilo, hitan porođaj, pa saznajem da imam tumor“: Sestra Nataše Bekvalac se prisetila najtežeg, ali i…
Nova 11.04.2023
Dragana Bekvalac, najstarija sestra Nataše Bekvalac, čestitala je svojoj ćerki rođendan, a porukom je dirnula mnoge. Naime, Dragana je na Instagramu opisala šta joj se dogodilo na današnji dan pre tačno 24 godine, kada je rodila svoju ćerku, takođe… »
"Pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj" Sestra Nataše Bekvalac o najbolnijem i najlepšem danu, poruka koja kida dušu…
Kurir 11.04.2023
Dragana Bekvalac, najstarija sestra Nataše Bekvalac, čestitala je na krajnje emotivan način rođendan svojoj mezimici Zoi, koja danas puni 24 godine. Dragana je na Instagramu opisala najbolnije, ali i najsrećnije trenutke u njenom životu. Kako je opisala… »
Vesti dana »

Rusija želi da ovo ponudi Trampu da ga smiri! Blumberg saznaje šta je mogući plan Kremlja pred istek američkog ultimatuma, u priču umešan i lukašenko (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 26 povezanih

Piletina zaražena salmonelom mogla je da završi na našem tržištu: Uhapšeni otac i sin FOTO
B92 pre 10 minutajoš 18 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih