Povezane vesti
Anđela đuričić ponovo uspela da frapira javnost: Ušunjala se u Zvezdanov krevet i uradila ovo, gledaoci u šoku: "Ona je…
Blic 11.04.2023
Maja Marinković i Zvezdan Slavnić izabrani su za ovonedeljne potrčke u "Zadruzi", a to znači da će cele nedelje spavati zajedno u sobi za izolaciju. Anđela Đuričič je preduhitrila Slavnića dok se još nije uselio u izolaciju, pa je spremila… »
Zvezdan i Maja Marinković proveli noć zajedno: Anđela Đuričić briznula u plač, Slavnić zaurlao na nju: "To je moja…
Blic 11.04.2023
Ovonedeljni vođa Tamara Nikolić odlučila je da za potrčke stavi Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, a njegova ljubavnica Anđela Đuričić je briznula u plač. - Iskreno nisam očekivala jer imamo neki odnos na distanci, ali mi je smešna reakcija… »
Zvezdan i Maja Marinković proveli noć zajedno: Anđela Đuričić briznula u plač, Slavnić zaurlao na nju i ponizio je!
Kurir 11.04.2023
Ovonedeljni vođa Tamara Nikolić odlučila je da za potrčke stavi Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, a njegova ljubavnica Anđela Đuričić je briznula u plač. - Iskreno nisam očekivala jer imamo neki odnos na distanci, ali mi je smešna reakcija… »
Vesti dana »
Karadžić: RTV nije namerno prekinuo program, neki ljudi nisu bili skoncentrisani na svoj posao
Radio 021 pre 24 satajoš 21 povezana
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 6 satijoš 26 povezanih