Повезане вести
Описивала силовање, а Дуле Савић и супруга се смејали! Скандал на суђењу Мирославу Мики Алексићу!
Мондо 11.04.2023
Полазница школе Мирослава Алексића у судници је изјавила да ју је силовао, а на њене речи се смејао брачни пар, бивши фудбалер Дуле Савић и његова супруга Марина Рајевић Савић. Полазница школе Мирослава Алексића у судници је… »
"Осећам се силовано": Девојка која је међу првима пријавила да ју је Мика Алексић обљубио данас сведочила на суду: "Често сам…
Блиц 11.04.2023
Суђење самозваном професору глуме, Мирославу Мики Алексић, настављено је данас у Вишем суду у Београду саслушањем Иване В. девојке која је Алексића међу првима пријавила за силовање. Њено саслушање данас је трајало чак три… »
Настављено суђење Алексићу, данас сведочила оштећена девојка
Еуроневс 11.04.2023
У Вишем суду у Београду данас је изјавом оштећене девојке настављено суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе. Оштећена И.В. је одговарајући на… »
Жртва на суђењу описала шта је преживела у школи глуме Мирослава Алексића
Н1 Инфо 11.04.2023
Изјавом оштећене девојке И.В. у Вишем суду у Београду данас је настављено суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе. И.В. је одговарајући на… »
Настављено суђење Мирославу Алексићу, сведочила оштећена девојка
РТС 11.04.2023
У Вишем суду у Београду изјавом оштећене девојке настављено је суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе. Оштећена И.В. је одговарајући на питања… »
Жртва описивала силовање, а дуле Савић И његова жена се смејали: Подршка Мике Алексића се ругала жртви у судници скандал…
Курир 11.04.2023
Полазница школе Мирослава Алексића јуче у судници рекла да је он искористио њено поверење и да је сексуално злостављао у школи коју је похађала од своје девете године. Злостављана сам, мислим да сам силована, додиривао ме је… »
"Ти си ћеро глупа": Овако се осумњичени учитељ глуме обраћао полазници школе, а ово су детаљи са суђења
Телеграф 11.04.2023
Родитељима, како је рекла, "није испричала шта се десило да се не би потресли" Суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу одржано је данас у Палати правде. Он је оптужен за више силовања и полних узнемиравања. Суђење… »
Вести дана »

Ухапшен бомбаш из Зрењанина: Разбио излог локала и убацио „кашикару“ ВИДЕО
Нова пре 59 минутајош 27 повезаних

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 2 сатајош 33 повезане

Од стана остала само врата: Мајка и ћерка погинуле у пожару у Раковици: Полиција запечатила улаз (фото)
Блиц пре 14 минутајош 37 повезаних

Сандро Гози поздравља уврштавање у ужи избор српског студентског покрета за награду Сахаровљ за 2025. годину
Озон пресс пре 3 сатајош 13 повезаних

Огласио се РХМЗ, једна појава ће од недеље да нам прави проблем, ево и до када
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане