Povezane vesti
Janković: Srbija u deficitu anesteziologa, sve više ih prelazi u privatnu praksu
N1 Info 11.04.2023
Profesor Radmilo Janković, predsednik Udruženja anesteziologa Srbije i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju u Kliničkom centru Niš, kaže da je anesteziologija na vrhu liste deficitarnih specijalizacija. On je u razgovoru za RTS istakao da… »
Radmilo Janković: Anesteziolozi izgaraju od posla, sve više ih prelazi u privatnu praksu
RTS 11.04.2023
Profesor Radmilo Janković, predsednik Udruženja anesteziologa Srbije i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju u Kliničkom centru Niš, kaže za RTS da je anesteziologija na vrhu liste deficitarnih specijalizacija. Ističe da je dosta… »
Anesteziolozi izgaraju od posla, sve više ih prelazi u privatnu praksu: Najdeficitarnije zanimanje u zdravstvu
Telegraf 11.04.2023
Procena Udruženja anesteziologa Srbije je da bi oko 200 specijalista narednih godina trebalo da popuni prazna mesta. Profesor Radmilo Janković, predsednik Udruženja anesteziologa Srbije i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju u Kliničkom… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 3 satajoš 30 povezanih
Proglašene vanredne odbrane od poplava na teritoriji Južne Morave; vanredno i u Lebanu
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih
Osmani zakazala izbore: Posle političkog haosa tzv. država Kosovo ide na vanredno glasanje
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane