Povezane vesti
Poznati brend pred gašenjem
Moj Novi Sad 11.04.2023
Nakon što su mu deonice u ponedeljak pale za gotovo 50 odsto, brend Tupperware suočava se s velikim problemom jer ne uspeva da privuče mlađe kupce. Loše poslovanje firme potvrdio je i sam Tupperware koji je u saopštenju upozorio da sumnjaju da mogu… »
Kultni brend propada posle 77 godina: Loše poslovanje unakazilo firmu, sumnjaju da će nastaviti poslovanje
Blic 11.04.2023
Nakon što su mu deonice u ponedeljak pale za gotovo 50 odsto. Kultni brend Tupperware suočava se s izumiranjem jer ne uspeva da privuče mlađe kupce. Loše poslovanje firme potvrdio je i sam Tupperware koji je u saopštenju upozorio da sumnjaju da mogu… »
Poznata kompanija propada nakon 77 godina! Posluju i u Srbiji: Pala im je prodaja, ne mogu da privuku mlađe kupce
Mondo 11.04.2023
Američkoj kompaniji Taperver zbog lošeg poslovanja preti bankrot. Američkoj kompaniji Taperver zbog lošeg poslovanja preti bankrot. Nakon što su mu deonice u ponedeljak pale za gotovo 50 odsto, kultni brend Taperver (Tupperware) suočava se s… »
Agonija Tupperwarea, dionice potonule 50%
SEEbiz 11.04.2023
BERLIN - Nakon što su mu dionice u ponedjeljak pale za gotovo 50 posto, kultni brend Tupperware proživljava istinsku agoniju jer ne uspijeva privući mlađe kupce. Loše poslovanje potvrdio je i sam Tupperware koji je u priopćenju upozorio da sumnjaju… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana