Povezane vesti
Danijela Vranić bila u vezi sa Lukasom, imala problem sa policijom: Razbolela se i povukla iz javnosti, a evo čime se danas…
Blic 11.04.2023
Pevačica Danijela Vranić, nekada je bila jedna od najangažovanijih pevačica, nazivali su je kraljicom splavova, a na vrhuncu popularnosti se povukla sa javne scene i nestala sa malih ekrana. Pevačica je važila za jednu od najzgodnijih na estradi, spajali… »
Kraljicu skandala obožavali kriminalci, volela je lukasa pa nestala! Danijela Vranić neće da se vrati na estradu, sad se ovim…
Kurir 11.04.2023
Pevačica Danijela Vranić, koju su mnogi ranije nazivali kraljicom splavova, povukla se sa scene na vrhuncu popularnosti. Poznata je po hitovima "Voli me, ne voli", "Da ne vidi ona", "Ti mi nisi siguran", "Bogata poznata", a publici je ipak najomiljenija… »
Vesti dana »
Vučić sa Erdoganom: "Otvoren i iskren razgovor dvojice prijatelja"
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 37 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih
Platio operaciju krajnika zbog hrkanja, pa umro "Sve je bilo u redu, a onda je naglo iskrvario": Slučaj smrti gastarbajtera (38) u bolnici u Čačku
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 8 satijoš 15 povezanih
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Insajder pre 2 satajoš 44 povezane