Povezane vesti
Đoković pobedio Gahova i plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu
Politika 11.04.2023
MONTE KARLO – Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu pošto je za sat i 47 minuta pobedio Rusa Ivana Gahova 2:0 (7:6, 6:2). Đoković je u prvom setu igrao promenljivo, Rus ga je sa nekoliko odličnih… »
Đoković: Posle početne nervoze sam podigao nivo igre
Politika 11.04.2023
MONTE KARLO – Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je, posle plasmana u 3. kolo masters turnira u Monte Karlu, rekao da uslovi za igru nisu bili sjajni, pre svega zbog podloge. Srbin je pobedio Rusa Ivana Gahova sa 2:0 (7:6, 6:3), ali je imao… »
Pobede Rubljova i Hačanova u Monte Karlu
Sportski žurnal 11.04.2023
Plasman u drugo kolo ostvario je Italijan Luka Nardi, nakon pobede u dva seta protiv Valentina Vačerota. Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u treće kolo turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Španca Hauma Munara 2:1 (4:6, 6:2, 6:2). Šesti… »
Đoković: Najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži
Danas sam imao protivnika kog nisam nikad ni video pre meča i podigao sam nivo posle nervoze u prvom setu, pa se nadam boljoj igri u sledećem kolu. Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je, posle plasmana u 3. kolo masters turnira u Monte Karlu… »
Cicipas posle samo pet gemova u osmini finala
Sport klub 11.04.2023
Stefanos Cicipas započeo je pogod na treću uzastopnu titulu na mastersu u Monte Karlu, verovatno i lakše nego što je pomišljao. Grk je do trećeg kola stigao posle samo pet gemova jer je pri zaostatku 1:4 u prvom setu morao da mu preda Francuz… »
Hurkač i Cicipas u osmini finala Monte Karla
Belorus Ilja Ivaška je izborio plasman u drugo kolo savladavši Britanca Danijela Evansa. Poljski teniser Hubert Hurkač plasirao se danas u osminu finala turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Britanca Džeka Drejpera sa 2:1 po setovima 6:3, 6:7… »
VIDEO Rus ostao opčinjen Đokovićem, na mreži mu rekao jedinu želju
Nova 11.04.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je završio posao u drugom kolu Monte Karla. On je pobedio ruskog igrača Ivana Gahova u dva seta, ali rezultat 7:6 (5) i 6:2 ni izbliza ne pokazuje koliko se namučio sa 198. igračem planete. Đoković će… »
VIDEO Stefan zamišljeno gledao, Tara se smejala: Svi gledali u Đokovićevu decu na tribinama
Nova 11.04.2023
Slatka podrška za tatu Novak Đoković, najbolji teniser sveta, počeo je put ka tituli na Mastersu u Monte Karlu. Savladao je Rusa Ivana Gahova 7:6, 6:2. Na tribinama mogla su se videti i Đokovićava deca, Stefan i Tara. Stefan je zamišljeno gledao ka… »
Novak priznao: Nisam znao protiv koga igram! Đoković ljut na sebe nakon mučenja protiv anonimusa!
Mondo 11.04.2023
Novak Đoković nije bio zadovoljan svojom igrom na meču sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla. Novak Đoković nije bio zadovoljan svojom igrom na meču sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla. Novak Đoković je savladao Ivana Gahova u drugom… »
"Novače, najbolji si!" mučio Đokovića, pa se oduševio kad je prišao: Pogledajte kako je Srbin šmekerski ispratio rivala!
Mondo 11.04.2023
Vodili su ljutu bitku, a onda su Novak i Gahov na mreži jedan drugog pohvalili. Vodili su ljutu bitku, a onda su Novak i Gahov na mreži jedan drugog pohvalili. Novak Đoković je uspeo da prođe u treće kolo Monte Karla pošto je sa 7:6, 6:2 uspeo da… »
Novak Đoković posle pobede: Podigao sam nivo igre u drugom setu
Euronews 11.04.2023
Srpski teniser, Novak Đoković, savladao je u drugom kolu masterst turnira u Monte Karlu Rusa, Ivana Gahova 7:6, 6:3. Bio je ovo prvi meč za srpskog asa na šljaci ove sezone, ali i posle dužeg vremena, pošto je poslednji put na teren izašao trećeg… »
Đoković u osmini finala mastersa u Monte Karlu
Radio 021 11.04.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala masters turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio kvalifikanta, Rusa Ivana Gahova sa 7:6, 6:2. Đoković je svoj prvi meč na šljaci u 2023. godini dobio posle sat i 47 minuta igre… »
VIDEO Đoković pobesneo, gledao ka nebu i psovao: „Kako svi proigraju protiv mene?“
Nova 11.04.2023
Rus iznenađujuće dobro parira. Novak Đoković, najbolji teniser sveta, u utorak je krenuo u pohod na treću titulu na mastersu u Monte Karlu. Prva prepreka na tom putu mu je Rus Ivan Gahov koji pruža iznenađujuće dobar otpor. U prvom gemu drugog… »
Vesti dana »
„Vučić je slagao, zvao je Zobenicu, bled je izašao sa sastanka SNS-a“: Marinika Tepić u „Utisku nedelje“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana