Повезане вести

Ђоковић: Најављивао сам пред турнир да ће први или други меч бити најтежи

Ђоковић: Најављивао сам пред турнир да ће први или други меч бити најтежи

Спортски журнал 11.04.2023
Данас сам имао противника ког нисам никад ни видео пре меча и подигао сам ниво после нервозе у првом сету, па се надам бољој игри у следећем колу. Први тенисер света Новак Ђоковић данас је, после пласмана у 3. коло мастерс… »
Циципас после само пет гемова у осмини финала

Циципас после само пет гемова у осмини финала

Спорт клуб 11.04.2023
Стефанос Циципас започео је погод на трећу узастопну титулу на мастерсу у Монте Карлу, вероватно и лакше него што је помишљао. Грк је до трећег кола стигао после само пет гемова јер је при заостатку 1:4 у првом сету морао да му… »
ВИДЕО Стефан замишљено гледао, Тара се смејала: Сви гледали у Ђоковићеву децу на трибинама

ВИДЕО Стефан замишљено гледао, Тара се смејала: Сви гледали у Ђоковићеву децу на трибинама

Нова 11.04.2023
Слатка подршка за тату Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, почео је пут ка титули на Мастерсу у Монте Карлу. Савладао је Руса Ивана Гахова 7:6, 6:2. На трибинама могла су се видети и Ђоковићава деца, Стефан и Тара. Стефан је… »
ВИДЕО Рус остао опчињен Ђоковићем, на мрежи му рекао једину жељу

ВИДЕО Рус остао опчињен Ђоковићем, на мрежи му рекао једину жељу

Нова 11.04.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је завршио посао у другом колу Монте Карла. Он је победио руског играча Ивана Гахова у два сета, али резултат 7:6 (5) и 6:2 ни изблиза не показује колико се намучио са 198. играчем… »
Новак Ђоковић после победе: Подигао сам ниво игре у другом сету

Новак Ђоковић после победе: Подигао сам ниво игре у другом сету

Еуроневс 11.04.2023
Српски тенисер, Новак Ђоковић, савладао је у другом колу мастерст турнира у Монте Карлу Руса, Ивана Гахова 7:6, 6:3. Био је ово први меч за српског аса на шљаци ове сезоне, али и после дужег времена, пошто је последњи пут на… »
"Новаче, најбољи си!" мучио Ђоковића, па се одушевио кад је пришао: Погледајте како је Србин шмекерски испратио ривала!

"Новаче, најбољи си!" мучио Ђоковића, па се одушевио кад је пришао: Погледајте како је Србин шмекерски испратио ривала!

Мондо 11.04.2023
Водили су љуту битку, а онда су Новак и Гахов на мрежи један другог похвалили. Водили су љуту битку, а онда су Новак и Гахов на мрежи један другог похвалили. Новак Ђоковић је успео да прође у треће коло Монте Карла пошто је са… »
Новак признао: Нисам знао против кога играм! Ђоковић љут на себе након мучења против анонимуса!

Новак признао: Нисам знао против кога играм! Ђоковић љут на себе након мучења против анонимуса!

Мондо 11.04.2023
Новак Ђоковић није био задовољан својом игром на мечу са Иваном Гаховом у другом колу Монте Карла. Новак Ђоковић није био задовољан својом игром на мечу са Иваном Гаховом у другом колу Монте Карла. Новак Ђоковић је савладао… »
Ђоковић у осмини финала мастерса у Монте Карлу

Ђоковић у осмини финала мастерса у Монте Карлу

Радио 021 11.04.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се данас у осмину финала мастерс турнира у Монте Карлу, пошто је победио квалификанта, Руса Ивана Гахова са 7:6, 6:2. Ђоковић је свој први меч на шљаци у 2023. години добио после сат… »
ВИДЕО Ђоковић побеснео, гледао ка небу и псовао: „Како сви проиграју против мене?“

ВИДЕО Ђоковић побеснео, гледао ка небу и псовао: „Како сви проиграју против мене?“

Нова 11.04.2023
Рус изненађујуће добро парира. Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, у уторак је кренуо у поход на трећу титулу на мастерсу у Монте Карлу. Прва препрека на том путу му је Рус Иван Гахов који пружа изненађујуће добар отпор. У… »

Вести дана »