Повезане вести
Ђоковић: Најављивао сам пред турнир да ће први или други меч бити најтежи
Спортски журнал 11.04.2023
Данас сам имао противника ког нисам никад ни видео пре меча и подигао сам ниво после нервозе у првом сету, па се надам бољој игри у следећем колу. Први тенисер света Новак Ђоковић данас је, после пласмана у 3. коло мастерс… »
Циципас после само пет гемова у осмини финала
Спорт клуб 11.04.2023
Стефанос Циципас започео је погод на трећу узастопну титулу на мастерсу у Монте Карлу, вероватно и лакше него што је помишљао. Грк је до трећег кола стигао после само пет гемова јер је при заостатку 1:4 у првом сету морао да му… »
ВИДЕО Стефан замишљено гледао, Тара се смејала: Сви гледали у Ђоковићеву децу на трибинама
Нова 11.04.2023
Слатка подршка за тату Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, почео је пут ка титули на Мастерсу у Монте Карлу. Савладао је Руса Ивана Гахова 7:6, 6:2. На трибинама могла су се видети и Ђоковићава деца, Стефан и Тара. Стефан је… »
ВИДЕО Рус остао опчињен Ђоковићем, на мрежи му рекао једину жељу
Нова 11.04.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је завршио посао у другом колу Монте Карла. Он је победио руског играча Ивана Гахова у два сета, али резултат 7:6 (5) и 6:2 ни изблиза не показује колико се намучио са 198. играчем… »
Новак Ђоковић после победе: Подигао сам ниво игре у другом сету
Еуроневс 11.04.2023
Српски тенисер, Новак Ђоковић, савладао је у другом колу мастерст турнира у Монте Карлу Руса, Ивана Гахова 7:6, 6:3. Био је ово први меч за српског аса на шљаци ове сезоне, али и после дужег времена, пошто је последњи пут на… »
"Новаче, најбољи си!" мучио Ђоковића, па се одушевио кад је пришао: Погледајте како је Србин шмекерски испратио ривала!
Мондо 11.04.2023
Водили су љуту битку, а онда су Новак и Гахов на мрежи један другог похвалили. Водили су љуту битку, а онда су Новак и Гахов на мрежи један другог похвалили. Новак Ђоковић је успео да прође у треће коло Монте Карла пошто је са… »
Новак признао: Нисам знао против кога играм! Ђоковић љут на себе након мучења против анонимуса!
Мондо 11.04.2023
Новак Ђоковић није био задовољан својом игром на мечу са Иваном Гаховом у другом колу Монте Карла. Новак Ђоковић није био задовољан својом игром на мечу са Иваном Гаховом у другом колу Монте Карла. Новак Ђоковић је савладао… »
Ђоковић у осмини финала мастерса у Монте Карлу
Радио 021 11.04.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се данас у осмину финала мастерс турнира у Монте Карлу, пошто је победио квалификанта, Руса Ивана Гахова са 7:6, 6:2. Ђоковић је свој први меч на шљаци у 2023. години добио после сат… »
ВИДЕО Ђоковић побеснео, гледао ка небу и псовао: „Како сви проиграју против мене?“
Нова 11.04.2023
Рус изненађујуће добро парира. Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, у уторак је кренуо у поход на трећу титулу на мастерсу у Монте Карлу. Прва препрека на том путу му је Рус Иван Гахов који пружа изненађујуће добар отпор. У… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане