Povezane vesti

Đoković pobedio Gahova i plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu

Đoković pobedio Gahova i plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu

Politika 11.04.2023
MONTE KARLO – Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu pošto je za sat i 47 minuta pobedio Rusa Ivana Gahova 2:0 (7:6, 6:2). Đoković je u prvom setu igrao promenljivo, Rus ga je sa nekoliko odličnih… »
Đoković: Posle početne nervoze sam podigao nivo igre

Đoković: Posle početne nervoze sam podigao nivo igre

Politika 11.04.2023
MONTE KARLO – Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je, posle plasmana u 3. kolo masters turnira u Monte Karlu, rekao da uslovi za igru nisu bili sjajni, pre svega zbog podloge. Srbin je pobedio Rusa Ivana Gahova sa 2:0 (7:6, 6:3), ali je imao… »
Pobede Rubljova i Hačanova u Monte Karlu

Pobede Rubljova i Hačanova u Monte Karlu

Sportski žurnal 11.04.2023
Plasman u drugo kolo ostvario je Italijan Luka Nardi, nakon pobede u dva seta protiv Valentina Vačerota. Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u treće kolo turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Španca Hauma Munara 2:1 (4:6, 6:2, 6:2). Šesti… »
Đoković: Najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži

Đoković: Najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži

Danas sam imao protivnika kog nisam nikad ni video pre meča i podigao sam nivo posle nervoze u prvom setu, pa se nadam boljoj igri u sledećem kolu. Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je, posle plasmana u 3. kolo masters turnira u Monte Karlu… »
Cicipas posle samo pet gemova u osmini finala

Cicipas posle samo pet gemova u osmini finala

Sport klub 11.04.2023
Stefanos Cicipas započeo je pogod na treću uzastopnu titulu na mastersu u Monte Karlu, verovatno i lakše nego što je pomišljao. Grk je do trećeg kola stigao posle samo pet gemova jer je pri zaostatku 1:4 u prvom setu morao da mu preda Francuz… »
Hurkač i Cicipas u osmini finala Monte Karla

Hurkač i Cicipas u osmini finala Monte Karla

Belorus Ilja Ivaška je izborio plasman u drugo kolo savladavši Britanca Danijela Evansa. Poljski teniser Hubert Hurkač plasirao se danas u osminu finala turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Britanca Džeka Drejpera sa 2:1 po setovima 6:3, 6:7… »
VIDEO Rus ostao opčinjen Đokovićem, na mreži mu rekao jedinu želju

VIDEO Rus ostao opčinjen Đokovićem, na mreži mu rekao jedinu želju

Nova 11.04.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je završio posao u drugom kolu Monte Karla. On je pobedio ruskog igrača Ivana Gahova u dva seta, ali rezultat 7:6 (5) i 6:2 ni izbliza ne pokazuje koliko se namučio sa 198. igračem planete. Đoković će… »
VIDEO Stefan zamišljeno gledao, Tara se smejala: Svi gledali u Đokovićevu decu na tribinama

VIDEO Stefan zamišljeno gledao, Tara se smejala: Svi gledali u Đokovićevu decu na tribinama

Nova 11.04.2023
Slatka podrška za tatu Novak Đoković, najbolji teniser sveta, počeo je put ka tituli na Mastersu u Monte Karlu. Savladao je Rusa Ivana Gahova 7:6, 6:2. Na tribinama mogla su se videti i Đokovićava deca, Stefan i Tara. Stefan je zamišljeno gledao ka… »
Novak priznao: Nisam znao protiv koga igram! Đoković ljut na sebe nakon mučenja protiv anonimusa!

Novak priznao: Nisam znao protiv koga igram! Đoković ljut na sebe nakon mučenja protiv anonimusa!

Mondo 11.04.2023
Novak Đoković nije bio zadovoljan svojom igrom na meču sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla. Novak Đoković nije bio zadovoljan svojom igrom na meču sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla. Novak Đoković je savladao Ivana Gahova u drugom… »
"Novače, najbolji si!" mučio Đokovića, pa se oduševio kad je prišao: Pogledajte kako je Srbin šmekerski ispratio rivala!

"Novače, najbolji si!" mučio Đokovića, pa se oduševio kad je prišao: Pogledajte kako je Srbin šmekerski ispratio rivala!

Mondo 11.04.2023
Vodili su ljutu bitku, a onda su Novak i Gahov na mreži jedan drugog pohvalili. Vodili su ljutu bitku, a onda su Novak i Gahov na mreži jedan drugog pohvalili. Novak Đoković je uspeo da prođe u treće kolo Monte Karla pošto je sa 7:6, 6:2 uspeo da… »
Novak Đoković posle pobede: Podigao sam nivo igre u drugom setu

Novak Đoković posle pobede: Podigao sam nivo igre u drugom setu

Euronews 11.04.2023
Srpski teniser, Novak Đoković, savladao je u drugom kolu masterst turnira u Monte Karlu Rusa, Ivana Gahova 7:6, 6:3. Bio je ovo prvi meč za srpskog asa na šljaci ove sezone, ali i posle dužeg vremena, pošto je poslednji put na teren izašao trećeg… »
Đoković u osmini finala mastersa u Monte Karlu

Đoković u osmini finala mastersa u Monte Karlu

Radio 021 11.04.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala masters turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio kvalifikanta, Rusa Ivana Gahova sa 7:6, 6:2. Đoković je svoj prvi meč na šljaci u 2023. godini dobio posle sat i 47 minuta igre… »
VIDEO Đoković pobesneo, gledao ka nebu i psovao: „Kako svi proigraju protiv mene?“

VIDEO Đoković pobesneo, gledao ka nebu i psovao: „Kako svi proigraju protiv mene?“

Nova 11.04.2023
Rus iznenađujuće dobro parira. Novak Đoković, najbolji teniser sveta, u utorak je krenuo u pohod na treću titulu na mastersu u Monte Karlu. Prva prepreka na tom putu mu je Rus Ivan Gahov koji pruža iznenađujuće dobar otpor. U prvom gemu drugog… »

Vesti dana »