Povezane vesti
"Udaraj je i rukama i nogama, kako sam te naučila": Majka držala drugarice dok ih je ćerka tukla u školi?
Telegraf 12.04.2023
Iz Uprave škole su kazali su da se incident, prema njihovim saznanjima, desio nakon što se završila nastava, i to na izlaznoj kapiji školskog dvorišta na Cetinju. Još jedan slučaj nasilja dogodio se u ponedeljak u dvorištu Osnovne škole "Lovćenski… »
"Udaraj je kako sam te: Učila!" Majka držala devojčicu dok ju je njena ćerka tukla?! Šok scena u osnovnoj školi na Cetinju…
Blic 11.04.2023
Cetinjska policija i tužilaštvo utvrđuju da li je V. J. u ponedeljak, u dvorištu Osnovne škole "Lovćenski partizanski odred" učila svoju kćerku kako da prebije jednu devojčicu, a potom drugu držala dok je njena kćerka šutirala i šamarala... Iz Uprave… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih

Zaharova: Rusija i Srbija razgovaraju sa SAD o rešavanju pitanja sankcija NIS-u
RTV pre 5 satijoš 17 povezanih

Italijanska premijerka kritikovala flotilu za Gazu, Izrael proteruje i 40 Italijana
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
Radio 021 pre 53 minutajoš 33 povezane