Povezane vesti

Da sam znala da si toliko bogat, ne bih se razvodila! Došla u Šimanovce i urnisala bivšeg muža - klečao pred njom!

Da sam znala da si toliko bogat, ne bih se razvodila! Došla u Šimanovce i urnisala bivšeg muža - klečao pred njom!

Mondo 12.04.2023
Bojan Simić, bivši muž Ivane Šašić, prvo bežao kada je ugledao pevačicu u rijalitiju Zadruga. Bojan Simić, bivši muž Ivane Šašić, prvo bežao kada je ugledao pevačicu u rijalitiju Zadruga Pevačica Ivana Šašić, nekadašnja učesnica… »
(Foto) bivša supruga učesnika ušla u Zadrugu: Varao pevačicu, pa pobegao kad je ugledao: "Neko je mene prozivao da ne smem…

(Foto) bivša supruga učesnika ušla u Zadrugu: Varao pevačicu, pa pobegao kad je ugledao: "Neko je mene prozivao da ne smem…

Blic 12.04.2023
Pevačica Ivana Šašić sinoć je ušla u "Zadrugu" kao gost na žurki. Ona je pri dolasku pozdravila sve zadrugare, zabavljala ih uz brojne hitove, a onda se obratila svom bivšem suprugu Bojanu Simiću, koji je učesnik aktuelne sezone rijalitija… »
Bojan pao na kolena ispred bivše: Varao je sa 14 godina starijom, sad joj javno bez blama izjavio ljubav, Šašićka se muški…

Bojan pao na kolena ispred bivše: Varao je sa 14 godina starijom, sad joj javno bez blama izjavio ljubav, Šašićka se muški…

Kurir 12.04.2023
Pevačica Ivana Šašić došla je u Šimanovce kako bi zabavila zadrugare na žurki, a čim je zapevala prišao joj je bivši suprug Bojan. Sačekao je da se pesma završi te je klekao ispred Ivane Šašić i izjavio joj ljubav. - Bez obzira na sve… »
Ivana Šašić se žestoko obračunala sa bojanom: Susret bivših izazvao kolaps, pljuštale gnusne uvrede! Ponizila ga za sve…

Ivana Šašić se žestoko obračunala sa bojanom: Susret bivših izazvao kolaps, pljuštale gnusne uvrede! Ponizila ga za sve…

Kurir 12.04.2023
Pevačica Ivana Šašić, bivša supruga Bojana Simića, koji ju je neprestano vređao, prozivao i govorio da bivša zadrugarka ne sme da se suoči s njim, došla je u Šimanovce i žestoko mu odgovorila na sve prozivke. - Neko je mene prozivao da ne smem… »
Javno poniženje Ivana Šašić se pred svima obratila Bojanu, kada mu je ovo rekla nije mu bilo dobro!

Javno poniženje Ivana Šašić se pred svima obratila Bojanu, kada mu je ovo rekla nije mu bilo dobro!

Alo 12.04.2023
Pevačica Ivana Šašić sinoć je pevala u Zadruzi, a njeno suočavanje sa bivšim mužem, Bojanom Simićem pokrenulo je lavinu komentara. Simić je najpre pobegao kada je video suprugu koju je prevario, a pevačica se pozdravila sa zadrugarima koje… »

Vesti dana »