Повезане вести

Да сам знала да си толико богат, не бих се разводила! Дошла у Шимановце и урнисала бившег мужа - клечао пред њом!

Да сам знала да си толико богат, не бих се разводила! Дошла у Шимановце и урнисала бившег мужа - клечао пред њом!

Мондо 12.04.2023
Бојан Симић, бивши муж Иване Шашић, прво бежао када је угледао певачицу у ријалитију Задруга. Бојан Симић, бивши муж Иване Шашић, прво бежао када је угледао певачицу у ријалитију Задруга Певачица Ивана Шашић, некадашња учесница… »
(Фото) бивша супруга учесника ушла у Задругу: Варао певачицу, па побегао кад је угледао: "Неко је мене прозивао да не смем да…

(Фото) бивша супруга учесника ушла у Задругу: Варао певачицу, па побегао кад је угледао: "Неко је мене прозивао да не смем да…

Блиц 12.04.2023
Певачица Ивана Шашић синоћ је ушла у "Задругу" као гост на журки. Она је при доласку поздравила све задругаре, забављала их уз бројне хитове, а онда се обратила свом бившем супругу Бојану Симићу, који је учесник актуелне сезоне… »
Ивана Шашић се жестоко обрачунала са бојаном: Сусрет бивших изазвао колапс, пљуштале гнусне увреде! Понизила га за све паре…

Ивана Шашић се жестоко обрачунала са бојаном: Сусрет бивших изазвао колапс, пљуштале гнусне увреде! Понизила га за све паре…

Курир 12.04.2023
Певачица Ивана Шашић, бивша супруга Бојана Симића, који ју је непрестано вређао, прозивао и говорио да бивша задругарка не сме да се суочи с њим, дошла је у Шимановце и жестоко му одговорила на све прозивке. - Неко је мене… »
Бојан пао на колена испред бивше: Варао је са 14 година старијом, сад јој јавно без блама изјавио љубав, Шашићка се мушки…

Бојан пао на колена испред бивше: Варао је са 14 година старијом, сад јој јавно без блама изјавио љубав, Шашићка се мушки…

Курир 12.04.2023
Певачица Ивана Шашић дошла је у Шимановце како би забавила задругаре на журки, а чим је запевала пришао јој је бивши супруг Бојан. Сачекао је да се песма заврши те је клекао испред Иване Шашић и изјавио јој љубав. - Без обзира… »
Јавно понижење Ивана Шашић се пред свима обратила Бојану, када му је ово рекла није му било добро!

Јавно понижење Ивана Шашић се пред свима обратила Бојану, када му је ово рекла није му било добро!

Ало 12.04.2023
Певачица Ивана Шашић синоћ је певала у Задрузи, а њено суочавање са бившим мужем, Бојаном Симићем покренуло је лавину коментара. Симић је најпре побегао када је видео супругу коју је преварио, а певачица се поздравила са… »

Вести дана »