Повезане вести
Жена открила како изгледа рад у мртвачници: "Цео живот сам тамо! Много ми је помогло" - послала веома снажну поруку
Мондо 12.04.2023
Једна жена описала је како изгледа рад у мртвачници и шта јој је то донело у животу... Једна жена описала је како изгледа рад у мртвачници и шта јој је то донело у животу... Поред свих оних дивних, динамичних или канцеларијских… »
Цео живот радим у мртвачници И тај посао ми је помогао да заволим себе: Ево зашто ми прија оно чиме се бавим и шта сам схватила…
Курир 12.04.2023
Лорен Тејлор (30) из Минесоте ради у мртвачници и свакодневно се сусреће с телима преминулих. Тај посао сматра умирујућим јер не мора ни са ким да разговара и може да ради у миру. Лорен у мртвачницама ради од тинејџерских дана… »
Вести дана »
Многи се склонили у војну базу, најмање 23 особе повређене у земљотресу јачине 7,5 степени на северу Јапана, уз јаке кише могућа и активација клизишта
Дневник пре 24 минутајош 35 повезаних
Србин славио, Хрват давао голове и туговао: Милан губио 2:0 од Торина, па победио!
Вечерње новости пре 20 минутајош 46 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 4 сатијош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 9 сатијош 29 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 2 сатајош 89 повезаних