Povezane vesti
„Kad smo nas tri u pitanju rijaliti ne treba da se režira“: Nataša Bekvalac iskreno o odnosu i sukobima sa sestrama
Nova 12.04.2023
Sa mlađom sestrom često ulazi u sukobe. Pevačica Nataša Bekvalac na estradnoj sceni je preko 20 godina, a njen privatan život je godinama glavna tema. Nije izostala ni popularnost njenih sestara, mlađe Kristine i starije Dragane. Ipak, pevačica ističe da… »
"Sestre su moji partneri u dobru i zlu" Nataša Bekvalac u svom stilu otkrila zašto nije u braku, evo ko joj je najveća podrška!…
Kurir 12.04.2023
Nataša Bekvalac otkriva da nije spremna za snimanje rijalitija o njenoj porodici, ali da je svesna da bi takav projekat imao veliki odziv kod publike. - Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana