Povezane vesti

Tramp o Bajdenovom reizboru: Mislim da on to ne može

Insajder 12.04.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp reagovao je danas na najavu Džozefa Bajdena da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, rekavši da ne vidi kako je tako nešto moguće. "Nešto tu nije u redu. Video sam njegov odgovor na televiziji. Bio… »

Vesti online 12.04.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp reagovao je danas na najavu Džoa Bajdena da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, rekavši da ne vidi kako je tako nešto moguće. – Nešto tu nije u redu. Video sam njegov odgovor na televiziji. Bio… »

Politika 12.04.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp reagovao je danas na najavu Džozef Bajdena da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, rekavši da ne vidi kako je tako nešto moguće. „Nešto tu nije u redu. Video sam njegov odgovor na televiziji… »

RTV 12.04.2023
PALM BIČ - Bivši američki predsednik Donald Tramp reagovao je danas na najavu Džoa Bajdena da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, rekavši da ne vidi kako je tako nešto moguće. "Nešto tu nije u redu. Video sam njegov odgovor na… »
"Mislim da on to ne može": Tramp o Bajdenovom reizboru

"Mislim da on to ne može": Tramp o Bajdenovom reizboru

Blic 12.04.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp reagovao je danas na najavu Džo Bajdena da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, rekavši da ne vidi kako je tako nešto moguće. - Nešto tu nije u redu. Video sam njegov odgovor na televiziji. Bio je… »

Vesti dana »