Povezane vesti
Gradonačelnik Podgorice podneo ostavku: Glavni grad ostavljamo u odličnom stanju, na računu preko 17 miliona evra FOTO
Nova 12.04.2023
Doskorašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković objavio je na Fejsbuku da je podneo ostavku. „U skladu sa obećanjem koje sam dao sugrađanima, danas sam podnio ostavku na mesto gradonačelnika“, napisao je Vuković. Kako kaže, verifikacijom mandata… »
Gradonačelnik Podgorice podneo ostavku: "Stvorene pretpostavke za početak formiranja nove vlasti"
Radio 021 12.04.2023
Doskorašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković objavio je na Fejsbuku da je podneo ostavku. "U skladu sa obećanjem koje sam dao sugrađanima, danas sam podneo ostavku na mesto gradonačelnika", napisao je Vuković. Kako kaže, verifikacijom mandata… »
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao Vučića da odustane od kontramitinga na Vidovdan
Radio 021 pre 7 minutajoš 18 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli? Koliko je stravična zamisao atomska bomba u osvetničkim rukama i usijanim
Kurir pre 52 minutajoš 29 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 5 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih