Povezane vesti
Teška sudbina pevačice koja je otpevala „Na Uskrs sam se rodila“ i „Mito bekrijo“: Nakon što je izgubila muža, doživela je…
Nova 12.04.2023
"Na Uskrs sam se rodila", "Mito bekrijo", "Veseli se kući domaćine", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Zapevala sojka ptica" samo su neke od legendarnih numera koje je otpevala Vasilija Radojčić. Poznata pevačica iza sebe je imala dugu i uspešnu karijeru, a… »
Potresna sudbina pevačice koja je otpevala pesmu "Na Uskrs sam se rodila"! Ostavila neizbrisiv trag, a penziju nikada nije…
Kurir 12.04.2023
"Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Jel' ti žao što se rastajemo", "Zapevala sojka ptica" i mnoge druge samo su neki od naziva… »
Vesti dana »
Danas je Sveti Jovan i on se obeležava još 3 puta u godini. Srećna slava svima koji slave! Sveti Jovan Sveti Jovan je primer čvrste i nepokolebljive vere, poštenja, odvažnosti i istinoljubivosti.
Volim Zrenjanin pre 59 minutajoš 15 povezanih
Đedović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
N1 Info pre 25 minutajoš 11 povezanih
Vreme danas: Vedro ali hladno uz mraz i jak jugoistočni vetar
Vesti online pre 25 minutajoš 11 povezanih
Hladno, ali prohodno? AMSS otkriva gde preti poledica i gde su najveća zadržavanja
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija napala Kijev, deo grada bez struje i vode
RTV pre 30 minutajoš 10 povezanih