Povezane vesti
Teška sudbina pevačice koja je otpevala „Na Uskrs sam se rodila“ i „Mito bekrijo“: Nakon što je izgubila muža, doživela je…
Nova 12.04.2023
"Na Uskrs sam se rodila", "Mito bekrijo", "Veseli se kući domaćine", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Zapevala sojka ptica" samo su neke od legendarnih numera koje je otpevala Vasilija Radojčić. Poznata pevačica iza sebe je imala dugu i uspešnu karijeru, a… »
Potresna sudbina pevačice koja je otpevala pesmu "Na Uskrs sam se rodila"! Ostavila neizbrisiv trag, a penziju nikada nije…
Kurir 12.04.2023
"Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Jel' ti žao što se rastajemo", "Zapevala sojka ptica" i mnoge druge samo su neki od naziva… »
Vesti dana »
Svečani doček Trampa u Pekingu uz crveni tepih, gardu i počasnu salvu na Trgu Tjenanmen (FOTO)
Insajder pre 28 minutajoš 23 povezane
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Posle hladnog jutra, pretežno sunčano i toplije: Da li je vreme za kratke rukave?
Euronews pre 49 minutajoš 13 povezanih
Crvena zvezda osvojila skoro polovinu trofeja Kupa Srbije: Loznički produžetak dominacije
Euronews pre 24 minutajoš 14 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju sednicu o izmeni izbornih zakona
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih