Povezane vesti
Teška sudbina pevačice koja je otpevala „Na Uskrs sam se rodila“ i „Mito bekrijo“: Nakon što je izgubila muža, doživela je…
Nova 12.04.2023
"Na Uskrs sam se rodila", "Mito bekrijo", "Veseli se kući domaćine", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Zapevala sojka ptica" samo su neke od legendarnih numera koje je otpevala Vasilija Radojčić. Poznata pevačica iza sebe je imala dugu i uspešnu karijeru, a… »
Potresna sudbina pevačice koja je otpevala pesmu "Na Uskrs sam se rodila"! Ostavila neizbrisiv trag, a penziju nikada nije…
Kurir 12.04.2023
"Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Jel' ti žao što se rastajemo", "Zapevala sojka ptica" i mnoge druge samo su neki od naziva… »
Vesti dana »

Urušile se zgrade u Turskoj, spasioci traže zatrpane! Obustavljen avio-saobraćaj - izdato hitno upozorenje građanima
Alo pre 35 minutajoš 23 povezane

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

VIDEO PUF: Naprednjaci napali naše članove u Bačkom Petrovcu, neki od njih imali i noževe
Radio 021 pre 45 minutajoš 19 povezanih

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 62 povezane