Povezane vesti
Tuča u Mokrinu izbila zbog žene - Nudili 2.000€ za mene! Oglasio se čovek zbog kog je nastao haos: Hteli su da me ubiju
Mondo 13.04.2023
M.C., nakon tuče u Mokrinu, tvrdi da je on bio meta nasilnika, jer je u vezi sa bivšom ženom jednog od napadača. M.C., nakon tuče u Mokrinu, tvrdi da je on bio meta nasilnika, jer je u vezi sa bivšom ženom jednog od napadača. M.C. iz Mokrina… »
„Došli su da me ubiju, u kafani su nudili 2.000 evra da me neko namami da dođem“: Ovo je čovek zbog kog je nastala tuča…
Nova 13.04.2023
Milan C. iz Mokrina, sagovornik portala Nova.rs, muškarac je koga su u noći između nedelje i ponedeljka tražili Darko Z. (27), Mirko J. (29) , Bojan L. (20) i Ivan G. (24), nasilnici koji su dvojicu muškaraca brutalno pretukli u tom mestu kod… »
Poznat motiv tuče u kafani u Mokrinu: Jedan od nasilnika došao po ženu i dete: Njih dvoje se sakrili, a siledžije divljale…
Blic 12.04.2023
U tuči koja je izbila u jednoj kafani u Mokrinu povređena su dva muškarca, otac i sin. Sin je zadobio lakše, a otac teže višestruke povrede. Prijava incidenta je u policijsku stanicu stigla od jedne gošće, a kako se sumnja, siledžije su iz… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Nestvarne scene na protestu u Nišu: Studenti i građani pevaju „Tamo daleko“ i pozivaju sunarodnike da se vrate u zemlju
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih
Advokati u Srbiji obustavljaju rad na mesec dana, traže ostavke ministara i čelnih ljudi pravosudnih i tužilačkih institucija
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
Lejkersi doveli Dončića da oteraju Lebrona Džejmsa? Može kod Jokića po titulu, a poveo bi i sina
Mondo pre 7 satijoš 53 povezane