Povezane vesti
Milatović: Srbija za Crnu Goru je više od ekonomije, posle Brisela voleo bih da posetim Beograd
Danas 13.04.2023
Pobednik na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović izjavio je da bi voleo da njegova prva zvanična poseta bude Briselu, a da ubrzo nakon toga zvanično poseti Beograd. Dodao je da je Srbija za Crnu Goru „više od ekonomije“. „Moja javno… »
Milatović: Srbija je za Crnu Goru više od ekonomije
Vesti online 13.04.2023
Pobednik na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović rekao je da bi voleo da njegova prva poseta bude Briselu, a da ubrzo nakon toga poseti Beograd. Dodao je da je Srbija za Crnu Goru “više od ekonomije”. – Moja javno izgovorena reč da bih… »
Milatović: Srbija je za Crnu Goru više od ekonomije, to će biti parola
N1 Info 13.04.2023
Pobednik na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović izjavio je da bi voleo da njegova prva zvanična poseta bude Briselu, a da ubrzo nakon toga zvanično poseti Beograd. Dodao je da je Srbija za Crnu Goru „više od ekonomije“. „Moja javno… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Eu sprema 19. paket sankcija Rusiji: "Treba da vide da smo odlučni"
Telegraf pre 8 minutajoš 166 povezanih