Povezane vesti
Milatović: Srbija za Crnu Goru je više od ekonomije, posle Brisela voleo bih da posetim Beograd
Danas 13.04.2023
Pobednik na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović izjavio je da bi voleo da njegova prva zvanična poseta bude Briselu, a da ubrzo nakon toga zvanično poseti Beograd. Dodao je da je Srbija za Crnu Goru „više od ekonomije“. „Moja javno… »
Milatović: Srbija je za Crnu Goru više od ekonomije
Vesti online 13.04.2023
Pobednik na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović rekao je da bi voleo da njegova prva poseta bude Briselu, a da ubrzo nakon toga poseti Beograd. Dodao je da je Srbija za Crnu Goru “više od ekonomije”. – Moja javno izgovorena reč da bih… »
Milatović: Srbija je za Crnu Goru više od ekonomije, to će biti parola
N1 Info 13.04.2023
Pobednik na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović izjavio je da bi voleo da njegova prva zvanična poseta bude Briselu, a da ubrzo nakon toga zvanično poseti Beograd. Dodao je da je Srbija za Crnu Goru „više od ekonomije“. „Moja javno… »
Vesti dana »
Šta ako se zatvore NIS-ove pumpe širom Srbije – vlada traži hitno rešenje
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 6 satijoš 29 povezanih
„Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Zvezdina noćna mora je Barsa u Beogradu, novi trener Partizana i život posle Željka VIDEO
Nova pre 1 satjoš 67 povezanih
Skoro 3.000 domaćinstava u mraku Bilans jezivog zemljotersa u Japanu! Ima i povređenih (video)
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Starmer, Makron i Merc razgovarali sa Zelenskim o korišćenju zamrznute ruske imovine
Sputnik pre 9 minutajoš 82 povezane