Povezane vesti
"Živela sam u kući sa njegovom ljubavnicom": Divna DNK je ovako pričala o odnosu sa mužem Markom: "Bila sam u stanju da…
Blic 13.04.2023
Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, pre nekoliko dana je napustio rijaliti "Zadruga" zbog lošeg zdravstvenog stanja. Njegova supruga Divna je zaplakala na sav glas kada je čula da se on neće vratiti u "Belu kuću", a kao razlog njegovog izlaska iz… »
Živela u prizemlju, dok je Marko DNK na spratu s ljubavnicom: Divna ispričala mračnu stranu svog života, htela da potegne…
Kurir 13.04.2023
Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, pre nekoliko dana je napustio rijaliti "Zadruga" zbog lošeg zdravstvenog stanja. Njegova supruga Divna je zaplakala na sav glas kada je čula da se on neće vratiti u "Belu kuću", a kao razlog njegovog izlaska iz… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 3 satajoš 9 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 19 minutajoš 23 povezane
Rojters: Borelj predložio da EU suspenduje politički dijalog sa Izraelom
Vesti online pre 2 satajoš 21 povezana
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih