Povezane vesti

Prekipelo mu! Zasukao rukave i sam zakrpio rupu na putu! Glumac oduševio, komšije mu zahvalile - "Ovo je hit" (video)

Prekipelo mu! Zasukao rukave i sam zakrpio rupu na putu! Glumac oduševio, komšije mu zahvalile - "Ovo je hit" (video)

Mondo 13.04.2023
Arnold Švarceneger nije više mogao da gleda rupu na putu koja je već tu nekoliko nedelja, pa je uzeo stvar u svoje ruke. Arnold Švarceneger nije više mogao da gleda rupu na putu koja je već tu nekoliko nedelja, pa je uzeo stvar u svoje ruke. Slavni… »
Švarceneger sam zakrpio rupu na ulici, nije mogao da dočeka popravku

Švarceneger sam zakrpio rupu na ulici, nije mogao da dočeka popravku

N1 Info 13.04.2023
Glumac Arnold Švarceneger uzeo je stvari u svoje ruke nakon što mu je dosadilo da čeka nadležne za poravku rupe na ulici koja je pravila problem njemu i njegovim susedima. Proslavljeni glumac objavio je video u kojem je pokazao kako on i njegove… »
Terminator u akciji: Švarceneger asfaltirao rupu na putu u Los Anđelesu: "Hajde da se ne žalimo već uradimo nešto" (video…

Terminator u akciji: Švarceneger asfaltirao rupu na putu u Los Anđelesu: "Hajde da se ne žalimo već uradimo nešto" (video…

Blic 13.04.2023
Austrijsko-američki glumac Arnold Švarceneger ispunio je asfaltom rupu na putu u svom naselju u Los Anđelesu, za koju je rekao da je čekao tri nedelje da bude popravljena. Glumac, koji se proslavio ulogom u filmu ''Terminator'', je na svom nalogu na… »

Vesti dana »