Повезане вести
(Фото) цела рука у гипсу, трпи јаке болове: Овако изгледа Јањуш након што се вратио из болнице - непомично лежи на кревету
Блиц 13.04.2023
Марко Јањушевић Јањуш услед жестоке свађе са Филипом Царем пао је преко кревета и сломио руку након чега му је указана медицинска помоћ. Јањуш је, наиме, одмах изведен из Задруге у болницу где су након прегледа установили да… »
Овако изгледа Јањуш после лома руке, гипс до рамена! Непомично лежи на кревету с лековима поред себе, у јаким боловима (фото)…
Курир 13.04.2023
Марко Јањушевић Јањуш приликом сукоба са Филипом Царем повредио је руку коју су му доктори фиксирали скоро до рамена, а камера је у једном моменту снимила задругара како непомично лежи на кревету са лековима поред себе. Од како… »
"Највећа ми је грешка што сам мислио да ми је друг": Цар након хаоса са Јањушем поручује: "Знам шта је радио напољу, видео…
Блиц 12.04.2023
Учесник ријалитија "Задруга" Марко Јањушевић Јањуш услед жустре свађе са Филипом Царем пао је преко кревета и непомично лежао док је јаукао из свег гласа. Јањушу је тада хитно указана медицинска помоћ, а испоставило се да је… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс открива која компанија је главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Правда пре 1 сатјош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 5 минутајош 8 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 1 сатјош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних