Povezane vesti
Više nema dileme: Kilijan Mbape otkrio šta mu je sledeći cilj
Večernje novosti 13.04.2023
Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da mu je naredni cilj osvajanje Lige šampiona sa klubom iz Pariza, prenose francuski mediji. Tanjug Mbape je u PSŽ stigao 2017. iz Monaka, ali još nije uspeo da sa "svecima" osvoji najkvalitetnije… »
Ja sam Parižanin i želim da osvojim Ligu šampiona sa PSŽ
Sport klub 13.04.2023
Kilijan Mbape (24) je odbacio opciju da ranije napusti Pari Sen Žermen i rekao da i dalje želi da osvoji Ligu šampiona sa klubom iz rodnog grada. Novi kapiten reprezentacije Francuske, potpisao je u maju prošle godine produžetak ugovora sa PSŽ, koji… »
Mbape: Sledeći cilj je osvajanje Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom
Politika 13.04.2023
PARIZ – Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da mu je naredni cilj osvajanje Lige šampiona sa klubom iz Pariza, prenose francuski mediji. Mbape je u PSŽ stigao 2017. iz Monaka, ali još nije uspeo da sa „svecima” osvoji… »
Mbape: Ja sam čovek Pariza - sledeći cilj je osvajanje Lige šampiona
Sportski žurnal 13.04.2023
Mbape je ove sezone odigrao 35 utakmica i postigao je 31 gol u svim takmičenjima. Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da mu je naredni cilj osvajanje Lige šampiona sa klubom iz Pariza, prenose francuski mediji. Mbape je u PSŽ stigao… »
Mbape svoju budućnost vidi u PSŽ-u i sanja o učešću na OI
Sportske.net 13.04.2023
Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da i u budućnosti sebe vidi u tom klubu i potvrdio svoj "san" o učešću na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. "U Pari Sen Žermenu. Imam ugovor sa Pari Sen Žermenom", rekao je Mbape za Frans… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 2 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 8 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 17 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane