Povezane vesti
Horor u Nemačkoj: Srbin ubio pastorku (7)
Telegraf 13.04.2023
On je uhapšen i odveden u psihijatrijsku ustanovu. Nemačka policija uhapsila je Srbina (4o) zbog sumnje da je u Ulmu u Nemačkoj nožem ubio sedmogodišnju ćerku svoje partnerke. Kako je saopštila tamošnja policija, on je u Ulmu ubio svoju pastorku nakon… »
Otkriveno kako izgleda Srbin koji je ubio dete u Nemačkoj: Devojčica bila na rolerima, policija traži pomoć
Telegraf 13.04.2023
Nemačka policija traži pomoć građana. Srbin (40) uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je u ponedeljak ubio sedmogodišnju devojčicu u školskom centru u Ulmu. Osumnjičeni, za kojeg nemačka policija kaže da je bio u vezi sa majkom devojčice, bio je sam sa… »
Horor! Srbin ubio pastorku: Devojčicu (7) izbo nožem, pa pozvao Hitnu pomoć - Izgovorio strašne reči
Mondo 13.04.2023
U Nemačkoj je uhapšen Srbin zbog sumnje da je ubio svoju pastorku. U Nemačkoj je uhapšen Srbin zbog sumnje da je ubio svoju pastorku. U gradu Ulm u Nemačkojuhapšen je Srbin (40) zbog sumnje da je nožem ubio ćerku (7) svoje emotivne partnerke. Tamošnja… »
Strava i užas u Nemačkoj: Otac (40) srpskog porekla na smrt izbo 7-godišnju ćerku
Luftika 13.04.2023
Javnost u Nemačkoj zgrožena je ubistvom koje se dogodilo u ponedeljak, u školskom centru Viblingen u Ulmu. „Ubio sam svoju sedmogodišnju ćerku“ – to je nemačkoj policiji u ponedeljak saopštio nemački državljanin srpskog porekla (40). Po dolasku policije… »
Srbin u Nemačkoj osumnjičen da je ubio sedmogodišnju pastorku
N1 Info 13.04.2023
Srbin (40) je osumnjičen da je u Ulmu u Nemačkoj nožem nasmrt izbo sedmogodišnju ćerku svoje partnerke. Kako prenose nemački mediji, on je smešten u psihijatrijsku ustanovu, piše Nova.rs. Navodi se da je on ubo nožem sedmogodišnju ćerku svoje partnerke u… »
„Ubio sam svoju sedmogodišnju ćerku“: Srbin pozvao policiju u Nemačkoj i izgovorio stravičnu rečenicu
Nova 13.04.2023
"Ubio sam svoju sedmogodišnju ćerku" - to je nemačkoj policiji u ponedeljak saopštio Srbin (40). Po dolasku na lice mesta, u nemačkom Ulmu, iza jednog školskog kompleksa, na livadi je zatečena sedmogodišnja devojčica koju je muškarac nasmrt izbo. Zločin… »
Užas u Nemačkoj: Srbin nasmrt izbo pastorku (7), pa sam pozvao Hitnu pomoć i sve priznao
Blic 13.04.2023
Srbin (40) je osumnjičen da je u Ulmu u Nemačkoj nožem nasmrt izbo sedmogodišnju ćerku svoje partnerke! Kako prenose nemački mediji, on je smešten u psihijatrijsku ustanovu. Navodi se da je 40-godišnjak ubo nožem sedmogodišnju ćerku svoje partnerke u… »
Horor u Nemačkoj: Srbin nasmrt izbo pastorku (7)
Nova 13.04.2023
Srbin (40) je osumnjičen da je u Ulmu u Nemačkoj nožem nasmrt izbo sedmogodišnju ćerku svoje partnerke! Kako prenose nemački mediji, on je smešten u psihijatrijsku ustanovu. Navodi se da je 40-godišnjak ubo nožem sedmogodišnju ćerku svoje partnerke u… »
Ovde je Srbin ubio devojčicu u Nemačkoj: Poznati rezultati obdukcije
Telegraf 13.04.2023
Osumnjičeni, za kojeg nemačka policija kaže da je bio u vezi sa majkom devojčice, bio je sam sa žrtvom u trenutku ubistva. Srbin (40) je uhapšen u Nemačkoj zbog sumnje da je u ponedeljak ubio sedmogodišnju devojčicu u školskom centru u Ulmu. Na… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 14 minutajoš 22 povezane
(Video) Hrvatska pobedila Ganu i prošla kao druga u nokaut fazu: "Kockasti" bili lideri grupe, pa strepeli
Dnevnik pre 4 minutajoš 41 povezana
Nije moglo da se diše, niti oči da se drže otvorene - odmah smo se slonili u podrum: Teška noć za Pantoviće iz Guče, Žarkova ćerkica zadržana u bolnici (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 14 minutajoš 19 povezanih
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 59 minutajoš 32 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 24 minutajoš 13 povezanih