Повезане вести

Хорор у Немачкој: Србин убио пасторку (7)

Хорор у Немачкој: Србин убио пасторку (7)

Телеграф 13.04.2023
Он је ухапшен и одведен у психијатријску установу. Немачка полиција ухапсила је Србина (4о) због сумње да је у Улму у Немачкој ножем убио седмогодишњу ћерку своје партнерке. Како је саопштила тамошња полиција, он је у Улму… »
Откривено како изгледа Србин који је убио дете у Немачкој: Девојчица била на ролерима, полиција тражи помоћ

Откривено како изгледа Србин који је убио дете у Немачкој: Девојчица била на ролерима, полиција тражи помоћ

Телеграф 13.04.2023
Немачка полиција тражи помоћ грађана. Србин (40) ухапшен је у Немачкој због сумње да је у понедељак убио седмогодишњу девојчицу у школском центру у Улму. Осумњичени, за којег немачка полиција каже да је био у вези са мајком… »
Хорор! Србин убио пасторку: Девојчицу (7) избо ножем, па позвао Хитну помоћ - Изговорио страшне речи

Хорор! Србин убио пасторку: Девојчицу (7) избо ножем, па позвао Хитну помоћ - Изговорио страшне речи

Мондо 13.04.2023
У Немачкој је ухапшен Србин због сумње да је убио своју пасторку. У Немачкој је ухапшен Србин због сумње да је убио своју пасторку. У граду Улм у Немачкојухапшен је Србин (40) због сумње да је ножем убио ћерку (7) своје… »
Страва и ужас у Немачкој: Отац (40) српског порекла на смрт избо 7-годишњу ћерку

Страва и ужас у Немачкој: Отац (40) српског порекла на смрт избо 7-годишњу ћерку

Луфтика 13.04.2023
Јавност у Немачкој згрожена је убиством које се догодило у понедељак, у школском центру Виблинген у Улму. „Убио сам своју седмогодишњу ћерку“ – то је немачкој полицији у понедељак саопштио немачки држављанин српског порекла… »
Србин у Немачкој осумњичен да је убио седмогодишњу пасторку

Србин у Немачкој осумњичен да је убио седмогодишњу пасторку

Н1 Инфо 13.04.2023
Србин (40) је осумњичен да је у Улму у Немачкој ножем насмрт избо седмогодишњу ћерку своје партнерке. Како преносе немачки медији, он је смештен у психијатријску установу, пише Нова.рс. Наводи се да је он убо ножем… »
„Убио сам своју седмогодишњу ћерку“: Србин позвао полицију у Немачкој и изговорио стравичну реченицу

„Убио сам своју седмогодишњу ћерку“: Србин позвао полицију у Немачкој и изговорио стравичну реченицу

Нова 13.04.2023
"Убио сам своју седмогодишњу ћерку" - то је немачкој полицији у понедељак саопштио Србин (40). По доласку на лице места, у немачком Улму, иза једног школског комплекса, на ливади је затечена седмогодишња девојчица коју је… »
Ужас у Немачкој: Србин насмрт избо пасторку (7), па сам позвао Хитну помоћ и све признао

Ужас у Немачкој: Србин насмрт избо пасторку (7), па сам позвао Хитну помоћ и све признао

Блиц 13.04.2023
Србин (40) је осумњичен да је у Улму у Немачкој ножем насмрт избо седмогодишњу ћерку своје партнерке! Како преносе немачки медији, он је смештен у психијатријску установу. Наводи се да је 40-годишњак убо ножем седмогодишњу… »
Хорор у Немачкој: Србин насмрт избо пасторку (7)

Хорор у Немачкој: Србин насмрт избо пасторку (7)

Нова 13.04.2023
Србин (40) је осумњичен да је у Улму у Немачкој ножем насмрт избо седмогодишњу ћерку своје партнерке! Како преносе немачки медији, он је смештен у психијатријску установу. Наводи се да је 40-годишњак убо ножем седмогодишњу… »
Овде је Србин убио девојчицу у Немачкој: Познати резултати обдукције

Овде је Србин убио девојчицу у Немачкој: Познати резултати обдукције

Телеграф 13.04.2023
Осумњичени, за којег немачка полиција каже да је био у вези са мајком девојчице, био је сам са жртвом у тренутку убиства. Србин (40) је ухапшен у Немачкој због сумње да је у понедељак убио седмогодишњу девојчицу у школском… »

Вести дана »