Povezane vesti
Vladimir Krnač prvi put nakon skandala u kvizu "Najslabija karika": Podrška javnosti prija, poručio jednu stvar: Nije taktika…
Blic 13.04.2023
- Eto, dečko je počeo da zamuckuje, taktika, kaže. Nije taktika, sine moj. Ti ćeš to izgovoriti pred milion ljudi, a gde je obraz? E, sad, da je to kraj moje avanture u kvizovima - nije. Kviz je moja ljubav i to će tako ostati. - reči su Vladimira Krnača… »
Nema predaje! Skandalozno izbacivanje iz "Najslabije karike" nije pokolebalo skromnog Vladimira i već je nastavio sa kvizovima
Blic 13.04.2023
Jedan od najpoznatijih kvizaša u Srbiji Vladimir Krnač (60) iz Bačkog Petrovca nakon velike nepravde u kvizu "Najslabija karika" iz kojeg je izbačen bez obzira na to što je na sva pitanja imao tačan odgovor ne odustaje od borbe. Već sinoć je učestvovao u… »
Vladimir iz „Najslabije karike“ kojeg su na kvarno izbacili je već kidao u „Slagalici“: Borio se s legendarnim Slavoljubom…
Nova 13.04.2023
Vladimir je građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Životna želja mu je bila da nakon kviza "Najslabija karika" ode u Egipat i ta želja mu je umalo bila ostvarena, jer je u poslednjoj epizodi emisije imao najbolji mogući rezultat. Nakon nepravde koju… »
Kako je građevinski radnik postao legenda srpskih kvizova: Ovo je najveća nagrada koju je Krnač osvojio, a evo šta radi s…
Kurir 13.04.2023
Vladimir Krnač čovek je o kome bruji region nakon što je nepravedno od strane protivničkih igrača izbačen u kvizu "Najslabija karika" iako nije imao nijedan netačan odgovor. Iako su mnogi možda tek sada upoznali ovog gospodina, Vladimir Krnač je dobro… »
Vesti dana »

Proizvodi i usluge lične potrošnje 4,7 odsto skuplji nego godinu pre
Forbes pre 39 minutajoš 26 povezanih

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 3 satajoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 33 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih

MUP Srbije upozorava na rastuće prevare putem spoofing poziva
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 17 povezanih