Povezane vesti

Čupić: Naš život je sav u korupciji, Šapić demonstrira Vučićevu vladavinu

Čupić: Naš život je sav u korupciji, Šapić demonstrira Vučićevu vladavinu

Novi magazin 13.04.2023
Profesor FPN Čedomir Čupić, koji je bio predsednik Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, komentarišući današnju odluku Skupštine grada Beograda koja je izglasala jednostrani raskid ugovora sa Kentkartom, kompanijom koja upravlja naplatom… »
Skupština grada Beograda: Usvojeno nekoliko važnih planskih dokumenata

Skupština grada Beograda: Usvojeno nekoliko važnih planskih dokumenata

Euronews 13.04.2023
Deveta sednica Skupštine grada završena je večeras nakon 10 sati rasprave, a najvažnija odluka koja je usvojena je ona o jednostranom raskidu javno-privatnog partnerstva sa turskom kompanijom "Kentkart" u obavljanju delatnosti eksploatacije i… »
Kako će se okončati afera “Kentkart” u kojoj glavnu ulogu ima Šapićev čovek

Kako će se okončati afera “Kentkart” u kojoj glavnu ulogu ima Šapićev čovek

Nova 13.04.2023
Nenad Milanović, šef kabineta gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, nesumnjivo je prekršio zakon kada je kompaniji “Kentkart” ponudio namešten tender u zamenu za sporazumni raskid ugovora koji je potpisan 2021. Javnost je o ovom slučaju… »
Dobrica Veselinović: Raskid ugovora sa Kentkartom haotičan i pun nepoznanica

Dobrica Veselinović: Raskid ugovora sa Kentkartom haotičan i pun nepoznanica

Vreme 13.04.2023
Beograd Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je izgurao šta je hteo: za raskid ugovora sa Kentkartom danas je glasalo 57 od 110 odbornika u Skupštini Beograda. Kentakart preti tužbom, čitav slučaj pratile su brojne afere. Niti se zna koliko će… »
Šapić: "Ne bavi se politikom a stalno nešto objašnjava", Đukanović: "Nisam dr, nisam na njegovom nivou"

Šapić: "Ne bavi se politikom a stalno nešto objašnjava", Đukanović: "Nisam dr, nisam na njegovom nivou"

Euronews 13.04.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić osvrnuo se na izjavu stranačkih kolega Darka Glišića i Vladimira Đukanovića o snimcima koje je objavio BIRN tvrdeći da se na njima čuje šef Šapićevog kabineta kako nudi Kentkartu namešten tender… »
Odbornici Skupštine Beograda izglasali odluku o jednostranom raskidu ugovora sa Kentkartom

Odbornici Skupštine Beograda izglasali odluku o jednostranom raskidu ugovora sa Kentkartom

Insajder 13.04.2023
Odbornici Skupštine Beograda danas su usvojili odluku o jednostranom raskidu ugovora o javno-privatnom partnerstvu sa turskom firmom Kentkart u obavljanju delatnosti eksploatacije i održavanja sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom… »

Radio 021 13.04.2023
Odbornici Skupštine Beograda danas su usvojili odluku o jednostranom raskidu ugovora o javno-privatnom partnerstvu sa turskom firmom Kentkart. Raskinuli su ugovor u obavljanju delatnosti eksploatacije i održavanja sistema za naplatu karata i upravljanje… »
Prozivke! Šapić o Đukanoviću: Ne pratim šta on priča! Đukanović: Ne polemišem sa Šapićem, nemam doktorat

Prozivke! Šapić o Đukanoviću: Ne pratim šta on priča! Đukanović: Ne polemišem sa Šapićem, nemam doktorat

Kurir 13.04.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uzvratio je danas narodnom poslaniku Vladmiru Đukanoviću, koji ga je prethodno prozvao u vezi sa tvrdnjama oko firme "Kentkart". Šapić je odgovorio na Đukanovićevu izjavu da, ukoliko je tačno da je šef… »
Đukanović: Nemam nameru da polemišem sa Šapićem, nisam doktor i nisam na tom nivou

Đukanović: Nemam nameru da polemišem sa Šapićem, nisam doktor i nisam na tom nivou

Danas 13.04.2023
Apsolutno mi nikakva namera nije bila da polemišem sa dr Aleksandrom Šapićem, jer ja nemam doktorat kao on i nisam na njegovom nivou – napisao je na Tviteru narodni poslanik Vladimir Đukanović. On se tako osvrnuo na prethodnu Šapićevu izjavu da… »
Predstavnici opozicije traže Šapićevu ostavku

Predstavnici opozicije traže Šapićevu ostavku

Danas 13.04.2023
Predstavnici opozicije u gradskom parlamentu zatražili su na današnjoj sednici Skupštine grada da gradonačelnik Aleksandar Šapić podnese ostavku, nakon što je objavljen snimak na kome se čuje da šef njegovog kabineta Nenad Milanović nudi… »
Šapić: Kao da sam Brus Li, sa svih strana me napadaju

Šapić: Kao da sam Brus Li, sa svih strana me napadaju

Danas 13.04.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić osvrnuo se danas na izjavu svog stranačkog kolege i poslanika Vladimira Đukanovića, koji je rekao da nadležni treba da ispitaju snimke na kojima se čuje da šef Šapićevog kabineta nudi Kentkartu namešten… »

Vesti dana »