Повезане вести
Отац му је политичар, напустио Босну и певање: Сада дизајнира торбице и ужива са дечком који му је упутио емотивну…
Нова 13.04.2023
Певач Фуад Бацковић, звани Деен, прославио је 41. рођендан у Америци, где је пронашао љубав, али и кренуо са сопственим бизнисом. Пошто се пре неколико година повукао са домаће јавне сцене, Деен се преселио у Лос Анђелес. Осим… »
Цео Балкан га обожавао: Отац му политичар, а он напустио естраду и сад дизајнира торбе: Дечко му посветио емотивну поруку - Ти…
Блиц 13.04.2023
Певач Фуад Бацковић, звани Деен, који је остао упамћен по великом хиту "Ја имам неког" који је отпевао са Анабелом Атијас, напустио је певање и посветио се модном бизнису. Деен је, наиме, након што је пронашао љубав у Америци и… »
Отац му политичар, напустио Босну и певање! Сад дизајнира торбице, а богати дечко му за рођендан упутио емотовну поруку
Курир 13.04.2023
Певач Фуад Бацковић, звани Деен, прославио је 41. рођендан у Америци, где је пронашао љубав, али и кренуо и са бизнисом. Пошто се пре неколико година повукао са домаће јавне сцене, Деен се преселио у Лос Анђелес. Осим што је… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 16 минутајош 27 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 40 повезаних