Povezane vesti

Traži šminku i veštačke trepavice, a zube ne pere! Razgovor Anđele i Zvezdana zgrozio javnost - "Ne sećam se kad sam..."

Traži šminku i veštačke trepavice, a zube ne pere! Razgovor Anđele i Zvezdana zgrozio javnost - "Ne sećam se kad sam..."

Mondo 13.04.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić opušteno pred spavanje razgovaraju o tome da ne vode računa o ličnoj higijeni... Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić opušteno pred spavanje razgovaraju o tome da ne vode računa o ličnoj higijeni... Rijaliti… »
"Ne sećam se kad sam poslednji put oprao zube": Razgovor Anđele i Zvezdana o ličnoj higijeni napravio buru na mrežama: "Da…

"Ne sećam se kad sam poslednji put oprao zube": Razgovor Anđele i Zvezdana o ličnoj higijeni napravio buru na mrežama: "Da…

Blic 13.04.2023
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić iz dna u dan sve više šokiraju svojim postupcima i izjavama, a to su učinili i ovog puta. Naime, par je već duže vremena na meti prozivki zbog nehigijene, a Zvezdan i Anđela su sinoć sedeli u dnevnoj sobi, kada… »
Fuj! Traži šminku i veštačke trepavice, a zube ne peru! Razgovor Anđele i Zvezdana zgrozio sve...

Fuj! Traži šminku i veštačke trepavice, a zube ne peru! Razgovor Anđele i Zvezdana zgrozio sve...

Kurir 13.04.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ponovo su zgrozi javnost, a ovog puta su, kako se čini po komentarima i reakcijama, prevazišli sve dosadašnje grozote koje ih prate tokom veze. Dok su sedeli na garnituri i ćaskali u rano jutro posle emisije… »

Vesti dana »