Повезане вести

Тражи шминку и вештачке трепавице, а зубе не пере! Разговор Анђеле и Звездана згрозио јавност - "Не сећам се кад сам..."

Тражи шминку и вештачке трепавице, а зубе не пере! Разговор Анђеле и Звездана згрозио јавност - "Не сећам се кад сам..."

Мондо 13.04.2023
Анђела Ђуричић и Звездан Славнић опуштено пред спавање разговарају о томе да не воде рачуна о личној хигијени... Анђела Ђуричић и Звездан Славнић опуштено пред спавање разговарају о томе да не воде рачуна о личној хигијени… »
"Не сећам се кад сам последњи пут опрао зубе": Разговор Анђеле и Звездана о личној хигијени направио буру на мрежама: "Да ли…

"Не сећам се кад сам последњи пут опрао зубе": Разговор Анђеле и Звездана о личној хигијени направио буру на мрежама: "Да ли…

Блиц 13.04.2023
Звездан Славнић и Анђела Ђуричић из дна у дан све више шокирају својим поступцима и изјавама, а то су учинили и овог пута. Наиме, пар је већ дуже времена на мети прозивки због нехигијене, а Звездан и Анђела су синоћ седели у… »
Фуј! Тражи шминку и вештачке трепавице, а зубе не перу! Разговор Анђеле и Звездана згрозио све...

Фуј! Тражи шминку и вештачке трепавице, а зубе не перу! Разговор Анђеле и Звездана згрозио све...

Курир 13.04.2023
Анђела Ђуричић и Звездан Славнић поново су згрози јавност, а овог пута су, како се чини по коментарима и реакцијама, превазишли све досадашње грозоте које их прате током везе. Док су седели на гарнитури и ћаскали у рано јутро… »

Вести дана »