Povezane vesti
Voditelj emisije "Mentalno razgibavanje“ policiji prijavio napad na auto-putu
Insajder 13.04.2023
Marko Stepanović, jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" potvrdio je za N1 da je napadnut na autoputu Beograd - Zagreb kada je nepoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes. "Krenuo sam auto-putem ka svom selu. Pokušao… »
VIDEO Pogledajte snimak pomahnitalog vozača koji je pratio voditelja Marka Stepanovića na auto-putu
Nova 13.04.2023
Jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" Marko Stepanović rekao je danas za portal Nova.rs da je napadnut na auto-putu Beograd - Zagreb kada je napoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes. Marko Stepanović uspeo je da… »
Voditelj emisije „Mentalno razgibavanje“ kaže da je napadnut na auto-putu
N1 Info 13.04.2023
Marko Stepanović, jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" potvrdio je za N1 da je napadnut na autoputu Beograd - Zagreb kada je nepoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes. „Krenuo sam auto-putem ka svom selu. Pokušao… »
Voditelj emisije „Mentalno razgibavanje“ kaže da je napadnut na auto-putu
Novi magazin 13.04.2023
Marko Stepanović, jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" napadnut je na autoputu Beograd - Zagreb kada je nepoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes. „Krenuo sam auto-putem ka svom selu. Pokušao sam da se isključim… »
Voditelj emisije „Mentalno razgibavanje“ napadnut na auto-putu: Pomahnitali vozač ga jurio 20 kilometara
Nova 13.04.2023
Marko Stepanović, jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" napadnut je na auto-putu Beograd - Zagreb kada je napoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes. „Krenuo sam auto-putem ka svom selu. Pokušao sam da se isključim… »
Voditelj "Mentalnog razgibavanja" doživeo neprijatno iskustvo na auto-putu: "Pratila me je nepoznata osoba"
Telegraf 13.04.2023
On tvrdi da to nije bio običan saobraćajni problem. Marko Stepanović, jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" tvrdi da je praćen od strane nepoznate osobe na auto-putu ka Šidu. "Krenuo sam auto-putem ka svom selu. Pokušao sam da se… »
Vesti dana »
Gledajte UŽIVO N1 Direktno: Na raport kod evropskih prijatelja
N1 Info pre 17 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 32 povezane
Borba Abu Dabija i Mola za NIS! Da li je Fajnenšel tajms otkrio najbližeg kupca Naftne industrije Srbije?
Dnevnik pre 4 satijoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih