Повезане вести
Водитељ емисије "Ментално разгибавање“ полицији пријавио напад на ауто-путу
Инсајдер 13.04.2023
Марко Степановић, један до водитеља и аутора емисије "Ментално разгибавање" потврдио је за Н1 да је нападнут на аутопуту Београд - Загреб када је непозната особа возилом покушала да изазове саобраћајни удес. "Кренуо сам… »
ВИДЕО Погледајте снимак помахниталог возача који је пратио водитеља Марка Степановића на ауто-путу
Нова 13.04.2023
Један до водитеља и аутора емисије "Ментално разгибавање" Марко Степановић рекао је данас за портал Нова.рс да је нападнут на ауто-путу Београд - Загреб када је напозната особа возилом покушала да изазове саобраћајни удес… »
Водитељ емисије „Ментално разгибавање“ каже да је нападнут на ауто-путу
Н1 Инфо 13.04.2023
Марко Степановић, један до водитеља и аутора емисије "Ментално разгибавање" потврдио је за Н1 да је нападнут на аутопуту Београд - Загреб када је непозната особа возилом покушала да изазове саобраћајни удес. „Кренуо сам… »
Водитељ емисије „Ментално разгибавање“ каже да је нападнут на ауто-путу
Нови магазин 13.04.2023
Марко Степановић, један до водитеља и аутора емисије "Ментално разгибавање" нападнут је на аутопуту Београд - Загреб када је непозната особа возилом покушала да изазове саобраћајни удес. „Кренуо сам ауто-путем ка свом селу… »
Водитељ емисије „Ментално разгибавање“ нападнут на ауто-путу: Помахнитали возач га јурио 20 километара
Нова 13.04.2023
Марко Степановић, један до водитеља и аутора емисије "Ментално разгибавање" нападнут је на ауто-путу Београд - Загреб када је напозната особа возилом покушала да изазове саобраћајни удес. „Кренуо сам ауто-путем ка свом селу… »
Водитељ "Менталног разгибавања" доживео непријатно искуство на ауто-путу: "Пратила ме је непозната особа"
Телеграф 13.04.2023
Он тврди да то није био обичан саобраћајни проблем. Марко Степановић, један до водитеља и аутора емисије "Ментално разгибавање" тврди да је праћен од стране непознате особе на ауто-путу ка Шиду. "Кренуо сам ауто-путем ка свом… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана