Povezane vesti
Heroj sa Cetinja bio Zvicerov čovek? Zaustavio krvavi pir Borilovića, a sada ga traže zbog 2 ubistva u Spužu
Telegraf 15.04.2023
Određen mu je pritvor u bekstvu. Za Nenadom Kaluđerovićem, poznatijim kao heroj sa Cetinja nakon što je prošle godine zaustavio krvavi pir koji je počinio Vuk Borilović, raspisana je potraga i određen mu je pritvor zbog sumnje da je bio deo ekipe… »
Odbijena žalba advokata, Božović ostaje u pritvoru
RTV 15.04.2023
PODGORICA - Veće Višeg suda u Podgorici odbilo je danas žalbe branilaca uhapšenog predsednika Opštine Budva, a uvažilo žalbu Specijalnog državnog tužilaštva i Milu Božoviću odredilo pritvor zbog potreba nesmetanog vođenja postupka, saopštio… »
Odbijena žalba advokata, Božović ostaje u pritvoru
Telegraf 15.04.2023
Božović je uhapšen u četvrtak u porodičnoj kući, a pretresen je i njegov kabinet u Opštini Budva. Veće Višeg suda u Podgorici odbilo je danas žalbe branilaca uhapšenog predsednika Opštine Budva, a uvažilo žalbu Specijalnog državnog… »
Isplivale tajne skaj poruke prvog čoveka Budve! "Brate, mi smo kriminalci", radio sa narko kartelom i švercovao kokain?
Mondo 15.04.2023
Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore tereti Mila Božovića za stvaranje kriminalne organizacije i proizvodnju i prodaju droge, potvrdio je danas portparol tužilaštva Vukas Radonjić. Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore tereti Mila… »
"Zabolje nas, mi smo kriminalci": Navodna prepiska predsednika Budve, advokati reagovali, kažu da nije on
Telegraf 15.04.2023
„Uličarski“ ton navedene prepiske ne ukazuje na gospodina Božovića, već na neko lice potpuno drugog ponašanja i društvenog ugleda, navode branioci. Iz naredbe o sprovođenju istrage protiv predsednika Opštine Budva Mila Božovića proizilazi da… »
„Brate, mi smo kriminalci“: Isplivale tajne Skaj poruke prvog čoveka Budve kog terete za šverc kokaina
Nova 15.04.2023
Crnogorski specijalni tužioci tvrde da je uhapšeni predsednik opštine Budva Milo Božović učestvovao u švercu kokaina u koji su bili uključeni policajac Mileta Ojdanić i Ljubo Milović, ali branioci uhapšenog Božovića tvrde da su u pitanju… »
"Zabole nas, Mi smo kriminalci": Ne jenjava haos u Crnoj Gori: Isplivale tajne Skaj poruke predsednika opštine Budva, Milu…
Blic 15.04.2023
Iz naredbe o sprovođenju istrage protiv predsednika Opštine Budva Mila Božovića navodi se da je bio korisnik Skaj aplikacije, međutim, njegova odbrana to poriče, navodeći da tužilac za te navode nije pružio apsolutno ni jedan jedini dokaz… »
"Brate mi smo van sistema, mi smo kriminalci!" Crnogorsko tužilaštvo tereti Božovića da je švercovao kokain sa kavčanima!
Kurir 15.04.2023
Milo Božović predsednik Opštine Budva uhapšen je zbog sumnje da je deo kriminalne organizacije na čijem čelu su odbegli policajac Ljubo Milović, koji je radio za kavački klan, i biznismena iz Kotora Miletu Ojdanića. Kako su navele crnogorske… »
"Heroju sa Cetinja" određen pritvor: Neno Kaluđerović u bekstvu: Javnost ga veličala posle jezivog masakra, a sada se…
Blic 15.04.2023
Sudija Višeg suda u Podgorici Goran Šćepanović odredio je pritvor do 30 dana braći Blagoju i Dejanu Gašiću, kao i Davoru Peroviću, koji su juče uhapšeni u akciji Specijalnog policijskog odeljenja. Pritvor je određen i Cetinjanima Nenadu… »
"Heroju sa cetinja" određen pritvor: Neno Kaluđerović i dalje u bekstvu
Kurir 15.04.2023
Sudija Višeg suda u Podgorici Goran Šćepanović odredio je pritvor do 30 dana braći Blagoju i Dejanu Gašiću, kao i Davoru Peroviću, koji su prekjuče uhapšeni u akciji Specijalnog policijskog odeljenja. Pritvor je određen i Cetinjanima Nenadu… »
Predsedniku opštine Budva pritvor do 30 dana
Danas 14.04.2023
Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana uhapšenom predsedniku Opštine Budva Milu Božoviću, inače visokom funkcioneru Demokratskog fronta (DF). Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore tereti Božovića za stvaranje… »
Božoviću određen pritvor: Advokat: "Ovaj slučaj je kao Matriks"
Blic 14.04.2023
Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana uhapšenom predsedniku Opštine Budva Milu Božoviću, na predlog Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). To je "Vijestima" potvrdila portparolka podgoričkog Višeg suda Marija… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana