Povezane vesti
Uspela još jedna velika akcija Blic fondacije: Bolnice u Vršcu, Beloj Crkvi, Pančevu i Institut za majku i dete dobili po…
Blic 15.04.2023
Blic fondacija je uspešno privela kraju još jednu akciju. Velika akcija „Četiri ultrazvuka za četiri bolnice“ uspešno je završena zahvaljujući donatoru, koji je želeo da ostane anoniman, Blic fondaciji i vama, dobri ljudi. Uspeli smo da četiri bolnice… »
Četiri ultrazvuka za četiri bolnice: Akcija Blic fondacije
Telegraf 15.04.2023
Direktorka ove fondacije Ljiljana Knežević zaključila da se nada da će akcija učiniti dobro pre svega za lečenje mališana, a onda i svih ostalih. Velika akcija "Četiri ultrazvuka za četiri bolnice" uspešno je završena te su Pančevo, Bela Crkva, Vršac i… »
Vesti dana »
Sin Milomira Jaćimovića prekinuo štrajk glađu, oglasio se njegov otac: "Ostaje pored mene"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
"Insistiranje na regulaciji tradicionalnih medija kao regulacija saobraćaja kočijama": Stanojević i Čoban o REM-u
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih
Vlast ćuti na štrajk glađu: Umesto odgovora, Jaćimovićima cepaju poruke podrške
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
"Bog ne greši, a ja ne shvatam što mi se ovo dešava": Cela Evropa zanemela, a Kinan Evans progovorio
Mondo pre 19 minutajoš 38 povezanih
Rio Tinto obustavlja projekat litijuma Jadar, ostaje u Srbiji i planira sveobuhvatnu procenu troškova
Naslovi.ai pre 3 satajoš 53 povezane