Повезане вести

Владимир ког су неправедно избацили из „Најслабије карике“ не жели да му се плати пут у Египат: „Мало ме је блам“

Владимир ког су неправедно избацили из „Најслабије карике“ не жели да му се плати пут у Египат: „Мало ме је блам“

Нова 15.04.2023
Захвалио се и Николи Коју. Владимир Крнач, грађевински радник ког су саиграчи избацили из игре након што је тачно одговорио на сва постављена питања, каже да ће одбити путовање у Египат које жели да му финансира ТВ Прва. „Све… »
Блам ме је, мораћу да одбијем Египат! Ево зашто Владимир из "Најслабије карике" не жели да иде на бесплатан пут!

Блам ме је, мораћу да одбијем Египат! Ево зашто Владимир из "Најслабије карике" не жели да иде на бесплатан пут!

Мондо 15.04.2023
Како је Никола Којо рекао "морални победник" квиза "Најслабија карика", Владимир Крнач поручио је да не жели да прихвати бесплатан пут у Египат. Како је Никола Којо рекао "морални победник" квиза "Најслабија карика", Владимир… »
Није завршио факултет, а доминира у квизовима! Владимир из Најслабије карике: Немам стални посао, од квизова се не живи!

Није завршио факултет, а доминира у квизовима! Владимир из Најслабије карике: Немам стални посао, од квизова се не живи!

Мондо 15.04.2023
Владимир Крнач је ујединио Србију када је у квизу "Најслабија карика" неправедно избачен иако је дао тачне одговоре на сва питања. Владимир Крнач је ујединио Србију када је у квизу "Најслабија карика" неправедно избачен иако је… »
Владимир из најслабије карике одбија бесплатно путовање у Египат: Ево зашто не жели да прихвати поклон и шта каже о николи…

Владимир из најслабије карике одбија бесплатно путовање у Египат: Ево зашто не жели да прихвати поклон и шта каже о николи…

Курир 15.04.2023
Владимир Крнач, грађевински радник ког су саиграчи избацили из игре након што је тачно одговорио на сва постављена питања, каже да ће одбити путовање у Египат које жели да му финансира ТВ Прва. "Све је то у реду, али мораћу то… »

Вести дана »