Povezane vesti
„Vučićev pokret je udruženje papagaja s milionskim članstvom“: Milan St. Protić o izborima, ko je svetla tačka u opoziciji i…
Nova 15.04.2023
Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće. Mogućno je da vlast proceni korisnost izbora po sebe do kraja godine. Izborni uslovi će, u to sam siguran, biti… »
St. Protić: Izborni uslovi će, u to sam siguran, biti gori nego ikad
N1 Info 15.04.2023
"Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće", rekao je za Danas Milan St. Protić, istoričar i nekadašnji ambasador u SAD. „Mogućno je da vlast proceni… »
INTERVJU Milan St. Protić: Učeni i pošteni ljudi ne žele u aktivnu politiku, a bez njih nema uspeha
Danas 15.04.2023
Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće. Mogućno je da vlast proceni korisnost izbora po sebe do kraja godine. Izborni uslovi će, u to sam siguran, biti… »
Vesti dana »
Cvejić (SRCE): Ulaskom nezavisnih kandidata u Savet REM-a ništa nije dobijeno
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Komemorativne šetnje u Beogradu i Novom Sadu: Studenti i građani obeležavaju 22 meseca od pada nadstrešnice
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 53 povezane
Pronađena državljanka Srbije nestala tokom katastrofalnih poplava u Nepalu
Ist media pre 5 satijoš 30 povezanih
(Foto) krvavi pištolji, municija,: Tablete... Hitno se oglasila policije Crne Gore, evo šta je pronađeno kod Rusa osumnjičenog za trostruko ubistvo: Hladnokrvno likvidirao trojicu, pa ukrao ovo
Blic pre 7 satijoš 57 povezanih
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih
RTV pre 3 satajoš 78 povezanih