Povezane vesti
„Vučićev pokret je udruženje papagaja s milionskim članstvom“: Milan St. Protić o izborima, ko je svetla tačka u…
Nova 15.04.2023
Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće. Mogućno je da vlast proceni korisnost izbora po sebe do kraja godine. Izborni uslovi će, u to sam siguran… »
St. Protić: Izborni uslovi će, u to sam siguran, biti gori nego ikad
N1 Info 15.04.2023
"Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće", rekao je za Danas Milan St. Protić, istoričar i nekadašnji ambasador u SAD. „Mogućno je da vlast… »
St. Protić: Izborni uslovi će, u to sam siguran, biti gori nego ikad
Novi magazin 15.04.2023
"Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće", rekao je za Danas Milan St. Protić, istoričar i nekadašnji ambasador u SAD. „Mogućno je da vlast… »
INTERVJU Milan St. Protić: Učeni i pošteni ljudi ne žele u aktivnu politiku, a bez njih nema uspeha
Danas 15.04.2023
Iskreno, nisam dobar prognozer, ali takozvanih izbora će biti ako i kad vlastima bude odgovaralo. Tako je bilo dosad, tako će biti i ubuduće. Mogućno je da vlast proceni korisnost izbora po sebe do kraja godine. Izborni uslovi će, u to sam siguran… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 9 satijoš 32 povezane
Pogačar: Tužilac traži od premijera Vučevića da ukine imunitet Goranu Vesiću
N1 Info pre 15 minutajoš 28 povezanih
Ni Srbi nisu pomogli: Mitrović postigao gol, ali je Al Hilal izgubio posle godinu i po dana! (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 26 povezanih