Повезане вести

Узнемирујући снимак! Украјински снајпериста погађа у главу руског војника, а овај устаје и слеже раменима: Мора да сам жив!

Узнемирујући снимак! Украјински снајпериста погађа у главу руског војника, а овај устаје и слеже раменима: Мора да сам жив!

Курир 15.04.2023
Невероватан снимак приказује тренутак када је руски борац преварио смрт док га је снајперски метак погодио у главу. Руског борца из редова Вагнер, погоди је метак, а док је устајао, ноншалантно је рекао својим колегама "мора да… »
Застрашујући снимак! Рус погођен право у главу, али остао на ногама: Невероватно како је преживео украјински метак!

Застрашујући снимак! Рус погођен право у главу, али остао на ногама: Невероватно како је преживео украјински метак!

Мондо 15.04.2023
Припадник Вагнер групе био је погођен у главу, али је ипак преживео. Припадник Вагнер групе био је погођен у главу, али је ипак преживео. Припадника Вагнер групеметак из снајпера погодио је у главу, а он је ипак, остао на ногама… »
Невероватан снимак из Бахмута: Вагнеровца погодио снајпер, чудом је преживео

Невероватан снимак из Бахмута: Вагнеровца погодио снајпер, чудом је преживео

Телеграф 15.04.2023
Саборци су га одмах упитали да ли је жив, на шта је он одговорио: "Да, мора да сам жив." Невероватан снимак стиже из Бахмута - руски војник погођен је снајпером, а само чудом је остао жив. Од смрти су га буквално делила два… »
Руски војник чудом преживео! Снајеприста га погодио у главу, камера снимила језим моменат! (видео)

Руски војник чудом преживео! Снајеприста га погодио у главу, камера снимила језим моменат! (видео)

Правда 15.04.2023
Руског борца из редова Вагнер, погоди је метак, а док је устајао, ноншалантно је рекао својим колегама "мора да сам жив". Док се његови другови скривају иза уништеног зида, снајпериста је јасно могао да види главу човека док је… »

Вести дана »