Povezane vesti
Lija je izgubila nogu u jezivoj nesreći na rolerkosteru: Sećam se svega, bilo mi je kao da sam se zaletela u zid od cigle
Nova 15.04.2023
Lija Vašington koja je pre osam godina izgubila nogu u stravičnoj nesreći na rolerkosteru svakodnevno na društvenim mrežama govori o tome kako je uspela da se oporavi. Želja joj je, kako kaže, da postane motivacija drugima što joj sudeći po broju… »
Izgubila nogu u jezivoj nesreći na rolerkosteru... Sećam se svega, bilo mi je kao da sam se zaletela u zid od cigle
Kurir 15.04.2023
Lija Vašington seća se svakog trenutka užasne nesreće na rolerkosteru zbog koje je izgubila nogu. Lija je bila na prvom sastanku sa svojim dečkom Džoom Pjuom kada se u junu 2015. srušila na vožnji. Sada je prikupila skoro 30.000 pratilaca na… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 3 satajoš 1 povezana