Povezane vesti

Radio na crno i taksirao na divlje! Naš poznati voditelj jedva krpio kraj s krajem - Gledao sam kako da preživim!

Radio na crno i taksirao na divlje! Naš poznati voditelj jedva krpio kraj s krajem - Gledao sam kako da preživim!

Mondo 15.04.2023
Zoran Pejić Peja danas je uspešan voditelj, a sada je otvorio dušu i otkrio kako se ranije snalazio i šta je sve radio kako bi preživeo. Zoran Pejić Peja danas je uspešan voditelj, a sada je otvorio dušu i otkrio kako se ranije snalazio i šta je… »
„Radio sam na crno, konobarisao, taksirao“: Naš voditelj namučio se dok nije postao poznat

„Radio sam na crno, konobarisao, taksirao“: Naš voditelj namučio se dok nije postao poznat

Nova 15.04.2023
Nije sve med i mleko. Zoran Pejić Peja godinama je popularan voditelj, a često nastupa i na privatnim proslavama. Iako mnogi misle da je uvek bio pun para, Peja je svojevremeno otkrio da se u pojedinim trenucima mučio da bi zaradio za život. Naime… »
Jedva je sastavljao kraj sa krajem i prihvatao: Radio kao konobar, taksirao na divlje, radili na crno, gledao kako da preživi

Jedva je sastavljao kraj sa krajem i prihvatao: Radio kao konobar, taksirao na divlje, radili na crno, gledao kako da preživi

Kurir 15.04.2023
Zoran Pejić Peja više od 20 godina radi kao voditelj, proputovao je pola sveta, a voditelj je i na privatnim proslava gde zarađuje velike svote novca. Međutim, on pamti dane kada je j edva sastavljao kraj sa krajem i prihvatao poslove na crno samo… »

Vesti dana »