Повезане вести
Радио на црно и таксирао на дивље! Наш познати водитељ једва крпио крај с крајем - Гледао сам како да преживим!
Мондо 15.04.2023
Зоран Пејић Пеја данас је успешан водитељ, а сада је отворио душу и открио како се раније сналазио и шта је све радио како би преживео. Зоран Пејић Пеја данас је успешан водитељ, а сада је отворио душу и открио како се раније… »
„Радио сам на црно, конобарисао, таксирао“: Наш водитељ намучио се док није постао познат
Нова 15.04.2023
Није све мед и млеко. Зоран Пејић Пеја годинама је популаран водитељ, а често наступа и на приватним прославама. Иако многи мисле да је увек био пун пара, Пеја је својевремено открио да се у појединим тренуцима мучио да би… »
Једва је састављао крај са крајем и прихватао: Радио као конобар, таксирао на дивље, радили на црно, гледао како да преживи
Курир 15.04.2023
Зоран Пејић Пеја више од 20 година ради као водитељ, пропутовао је пола света, а водитељ је и на приватним прослава где зарађује велике своте новца. Међутим, он памти дане када је ј едва састављао крај са крајем и прихватао… »
Вести дана »
Почела пријава нелегалних објеката у Пријепољу: велики одзив грађана већ првог дана
ПП медиа пре 1 сатјош 48 повезаних
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Професор Мијушковић о томе шта се дешава ако се НБС нађе на удару санкција
НИН пре 13 минутајош 24 повезане