Повезане вести
„Дуго сам мислио да је Федерер ГОАТ, али сада…“
Спорт клуб 16.04.2023
Некадашњи 26. тенисер света Виктор Ханеску каже да је Новак Ђоковић изнад свих, па и изнад двојице својих највећих ривала – Роџера Федерера и Рафаела Надала. „Мислим да ни Федерер ни Надал нису достигли тај степен менталне… »
Одржао лекцију свима - зато је Новак највећи икад: Мислио сам дуго Федерер је најбољи, али када сам видео снимке...
Мондо 16.04.2023
Некадашњи ривал Новака Ђоковића Виктор Ханеску импресиониран је Србином и сматра да ће Ђоковић још дуго владати светским тенисом. Некадашњи ривал Новака Ђоковића Виктор Ханеску импресиониран је Србином и сматра да ће Ђоковић… »
Какве речи за Новака: Дуго сам мислио да је Федерер најбољи, али онда сам видео како Ђоковић игра
Вечерње новости 16.04.2023
НЕКАДАШЊИ румунски тенисер Виктор Ханеску говорио је за тамошње медије о Новаку Ђоковићу. Он је импесиониран Србином. ФОТО: Тањуг/АП Бивши 26. играч планете, не цени освајача 22. гренд слем титуле само као тенисера, већ и као… »
Вести дана »

Први пораз Новосађана, Станисављевић пресудио Војводини (видео)
Спортски журнал пре 22 минутајош 36 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 47 минутајош 32 повезане

Сања Вујић за РТС: Још се нису слегли утисци, моја мама заплакала од радости
РТС пре 12 минутајош 23 повезане

Уживо: Партизан - Црвена звезда 0:2, Радоњић ушао и погодио после 38 секунди (фото, видео)
Спортски журнал пре 1 минутјош 59 повезаних