Povezane vesti

„Dugo sam mislio da je Federer GOAT, ali sada…“

„Dugo sam mislio da je Federer GOAT, ali sada…“

Sport klub 16.04.2023
Nekadašnji 26. teniser sveta Viktor Hanesku kaže da je Novak Đoković iznad svih, pa i iznad dvojice svojih najvećih rivala – Rodžera Federera i Rafaela Nadala. „Mislim da ni Federer ni Nadal nisu dostigli taj stepen mentalne zrelosti i ličnog i… »
Održao lekciju svima - zato je Novak najveći ikad: Mislio sam dugo Federer je najbolji, ali kada sam video snimke...

Održao lekciju svima - zato je Novak najveći ikad: Mislio sam dugo Federer je najbolji, ali kada sam video snimke...

Mondo 16.04.2023
Nekadašnji rival Novaka Đokovića Viktor Hanesku impresioniran je Srbinom i smatra da će Đoković još dugo vladati svetskim tenisom. Nekadašnji rival Novaka Đokovića Viktor Hanesku impresioniran je Srbinom i smatra da će Đoković još dugo… »
Kakve reči za Novaka: Dugo sam mislio da je Federer najbolji, ali onda sam video kako Đoković igra

Kakve reči za Novaka: Dugo sam mislio da je Federer najbolji, ali onda sam video kako Đoković igra

Večernje novosti 16.04.2023
NEKADAŠNjI rumunski teniser Viktor Hanesku govorio je za tamošnje medije o Novaku Đokoviću. On je impesioniran Srbinom. FOTO: Tanjug/AP Bivši 26. igrač planete, ne ceni osvajača 22. grend slem titule samo kao tenisera, već i kao čoveka. On… »

Vesti dana »