Повезане вести

„Дуго сам мислио да је Федерер ГОАТ, али сада…“

„Дуго сам мислио да је Федерер ГОАТ, али сада…“

Спорт клуб 16.04.2023
Некадашњи 26. тенисер света Виктор Ханеску каже да је Новак Ђоковић изнад свих, па и изнад двојице својих највећих ривала – Роџера Федерера и Рафаела Надала. „Мислим да ни Федерер ни Надал нису достигли тај степен менталне… »
Одржао лекцију свима - зато је Новак највећи икад: Мислио сам дуго Федерер је најбољи, али када сам видео снимке...

Одржао лекцију свима - зато је Новак највећи икад: Мислио сам дуго Федерер је најбољи, али када сам видео снимке...

Мондо 16.04.2023
Некадашњи ривал Новака Ђоковића Виктор Ханеску импресиониран је Србином и сматра да ће Ђоковић још дуго владати светским тенисом. Некадашњи ривал Новака Ђоковића Виктор Ханеску импресиониран је Србином и сматра да ће Ђоковић… »
Какве речи за Новака: Дуго сам мислио да је Федерер најбољи, али онда сам видео како Ђоковић игра

Какве речи за Новака: Дуго сам мислио да је Федерер најбољи, али онда сам видео како Ђоковић игра

Вечерње новости 16.04.2023
НЕКАДАШЊИ румунски тенисер Виктор Ханеску говорио је за тамошње медије о Новаку Ђоковићу. Он је импесиониран Србином. ФОТО: Тањуг/АП Бивши 26. играч планете, не цени освајача 22. гренд слем титуле само као тенисера, већ и као… »

Вести дана »