Povezane vesti
„Dugo sam mislio da je Federer GOAT, ali sada…“
Sport klub 16.04.2023
Nekadašnji 26. teniser sveta Viktor Hanesku kaže da je Novak Đoković iznad svih, pa i iznad dvojice svojih najvećih rivala – Rodžera Federera i Rafaela Nadala. „Mislim da ni Federer ni Nadal nisu dostigli taj stepen mentalne zrelosti i ličnog i… »
Održao lekciju svima - zato je Novak najveći ikad: Mislio sam dugo Federer je najbolji, ali kada sam video snimke...
Mondo 16.04.2023
Nekadašnji rival Novaka Đokovića Viktor Hanesku impresioniran je Srbinom i smatra da će Đoković još dugo vladati svetskim tenisom. Nekadašnji rival Novaka Đokovića Viktor Hanesku impresioniran je Srbinom i smatra da će Đoković još dugo… »
Kakve reči za Novaka: Dugo sam mislio da je Federer najbolji, ali onda sam video kako Đoković igra
Večernje novosti 16.04.2023
NEKADAŠNjI rumunski teniser Viktor Hanesku govorio je za tamošnje medije o Novaku Đokoviću. On je impesioniran Srbinom. FOTO: Tanjug/AP Bivši 26. igrač planete, ne ceni osvajača 22. grend slem titule samo kao tenisera, već i kao čoveka. On… »
Vesti dana »
Blokiran Most slobode, studenti i građani u prilaznim ulicama UŽIVO
Novi magazin pre 42 minutajoš 52 povezane
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Izrael oslobodio Palestinace iz svojih zatvora, a Hamas trojicu talaca u okviru nove runde razmene
N1 Info pre 6 satijoš 22 povezane
Branko Lazić proslavio pobedu u derbiju na nesvakidašnji način: „Zašto uvek ja?“ (foto)
Hot sport pre 53 minutajoš 17 povezanih