Povezane vesti

Posle njegove smrti iz stana na Vračaru nismo uzele ni igračke: Nikolina progovorila o Vidoju - "Teško je disao!"

Posle njegove smrti iz stana na Vračaru nismo uzele ni igračke: Nikolina progovorila o Vidoju - "Teško je disao!"

Mondo 16.04.2023
Nikolina Pišek o tragediji koja je pogodila njenu porodicu i zdravstvenim problemima koje je imao njen pokojni suprug Vidoje Ristović. Nikolina Pišek o tragediji koja je pogodila njenu porodicu i zdravstvenim problemima koje je imao njen pokojni suprug… »
"Molila sam ga da ide na pregled": Nikolina Pišek o agoniji nakon smrti supruga, otkrila šta se dešavalo kada je doživela…

"Molila sam ga da ide na pregled": Nikolina Pišek o agoniji nakon smrti supruga, otkrila šta se dešavalo kada je doživela…

Blic 16.04.2023
Voditeljka Nikolina Piešk doživela je veliki gubitak kada je ostala bez supruga Vidoja Ristovića, sa kojim ima ćerku Sofiju Unu. Ona se posle 10 godina iz Beograda vratila u Zagreb, a sada je u svojoj ispovesti otvorila dušu o tome kako je ostala sa… »
"Molila sam ga da ode na pregled" Nikolina Pišek o pokojnom suprugu i agoniji nakon tragične smrti: Mnogi su mi okrenuli…

"Molila sam ga da ode na pregled" Nikolina Pišek o pokojnom suprugu i agoniji nakon tragične smrti: Mnogi su mi okrenuli…

Kurir 16.04.2023
Nikolina Pišek se posle velike porodične tragedije i gubitka supruga, sa osmogodišnjom ćerkom Sofijom Unom se posle deset godina života u Beogradu vratila u Zagreb, jer u srpskoj prestonici više nisu imale gde da žive. Ispovest Nikoline Pišek o… »

Vesti dana »