Povezane vesti
„Tog dana nismo imali ništa u frižideru“: Naš glumac se prisetio teškog odrastanja
Nova 16.04.2023
Glumac Radovan Vujović jednom prilikom je govorio o teškom detinjstvu. On se prisetio devedesetih godina, perioda u kom je njegova porodica, kako kaže, jedva spajala kraj sa krajem. „Živeli smo kao i cela zemlja, teško. Na dan kad je moj brat doneo kući… »
"Nismo imali ništa u frižideru": Naš glumac progovorio o nemaštini, pa rekao: "Život me je uverio da nepravde ima koliko voliš"…
Blic 16.04.2023
Šarmatni glumac Radovan Vujović oduvek je bio skroman mladić, pa se seća i devedesetih kada je jedva sa porodicom sastavljao kraj sa krajem. - Živeli smo kao i cela zemlja, teško. Na dan kad je moj brat doneo kući Vukovu diplomu iz gimnazije mi nismo… »
Vesti dana »

'Viđam te češće nego porodicu': Alkaraz ubedljiv protiv Sinera u finalu US Opena
BBC News pre 34 minutajoš 20 povezanih

Leto ne odustaje u većem delu Srbije sunčano, ali posle temperature od 34 stepena biće potreban i kišobran
Dnevnik pre 29 minutajoš 10 povezanih

Incident u Kosjeriću: Tri policajca povređena, priveden učesnik neprijavljenog okupljanja
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

"Indeks je jači od pendreka": Danas "sve staje", studenti pozvali na protest ispred Vlade
N1 Info pre 39 minutajoš 3 povezane

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nezgode tri osobe lakše povređene
Euronews pre 44 minutajoš 6 povezanih