Povezane vesti
„Tog dana nismo imali ništa u frižideru“: Naš glumac se prisetio teškog odrastanja
Nova 16.04.2023
Glumac Radovan Vujović jednom prilikom je govorio o teškom detinjstvu. On se prisetio devedesetih godina, perioda u kom je njegova porodica, kako kaže, jedva spajala kraj sa krajem. „Živeli smo kao i cela zemlja, teško. Na dan kad je moj brat doneo kući… »
"Nismo imali ništa u frižideru": Naš glumac progovorio o nemaštini, pa rekao: "Život me je uverio da nepravde ima koliko voliš"…
Blic 16.04.2023
Šarmatni glumac Radovan Vujović oduvek je bio skroman mladić, pa se seća i devedesetih kada je jedva sa porodicom sastavljao kraj sa krajem. - Živeli smo kao i cela zemlja, teško. Na dan kad je moj brat doneo kući Vukovu diplomu iz gimnazije mi nismo… »
Vesti dana »
Reči Miroslava Tanjge nakon otkaza koje će odjeknuti: "Nekima smeta..."
Nova pre 7 satijoš 23 povezane
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 4 satijoš 25 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Serbian News Media pre 1 danjoš 14 povezanih
Predsednik u poseti Zlatiborskom okrugu: "Ubrzaćemo gradnju autoputa od Užica ka Kotromanu, u užički kraj ulažemo milijardu evra"
Dnevnik pre 1 danjoš 14 povezanih