Povezane vesti
Gradonačelnik prisustvovao Svetoj arhijerejskoj Liturgiji u Sabornoj crkvi
Moj Novi Sad 16.04.2023
Milan Đurić danas je na svom Instagram profilu objavio kako je tradicionalno, sa svojim sugrađanima, prisustvovao uskršnjoj liturgiji. – Tradicionalno sam sa svojim sugrađanima prisustvovao Svetoj arhijerejskoj Liturgiji koja je služena u Sabornom hramu… »
Gradonačelnik prisustvovao Svetoj arhijerejskoj Liturgiji
Dnevnik 16.04.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oglasio se na svom Instagram profilu: „Tradicionalno sam sa svojim sugrađanima prisustvovao Svetoj arhijerejskoj Liturgiji koja je služena u Sabornom hramu u Novom Sadu povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika -… »
Vesti dana »

Srbija je danas podeljena na dva godišnja doba Na severu će biti toplo, a jug da se spremi na pljuskove sa grmljavinom
Alo pre 1 satjoš 12 povezanih

Danas prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih

Na današnji dan: Ugušen Prvi srpski ustanak, otet brod "Akile Lauro", umro Jovan Soldatović
Radio 021 pre 12 minutajoš 3 povezane

Bivši košarkaški reprezentativac jasan: „Lustracija mora da bude sprovedena – siguran sam da će studentska lista biti po meri za svakog“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Uživo tela stranih plaćenika leže na sve strane! Stotinu je mrtvo, ima i ranjenih! Rusi javljaju nove vesti sa fronta
Alo pre 7 minutajoš 4 povezane