Povezane vesti
Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci
Sportski žurnal 16.04.2023
U prvom kolu je Novak slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu. - Sutra ću biti… »
Vavrinka: Mislim da će Đoković završiti kao najbolji svih vremena
Sportski žurnal 16.04.2023
Novi meč protiv Đokovića Vavrinka bi mogao da odigra u drugom kolu Srpska opena. Švajcarski teniser Stan Vavrinka rekao je u Banjaluci za sajt Srpska opena da "misli da će Novak Đoković završiti kao najbolji svih vremena". - Uvek zavisi šta… »
Novak Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci
Euronews 16.04.2023
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu. U prvom kolu je Đoković slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je… »
Vavrinka: Đoković će završiti kao najbolji u istoriji
Sport klub 16.04.2023
Sten Vavrinka, trenutno 90. teniser na ATP listi i trostruki gren slem šampion ovogodišnji je učesnik na turniru Srpska open u Banjaluci. Potencijlni protivnik Švajcarcu u drugom kolu biće Novak Đoković. Pre toga Vavrinka u prvoj rundi treba da… »
Dnevnik 16.04.2023
BANjALUKA: Švajcarski teniser Stan Vavrinka rekao je u Banjaluci za sajt Srpska opena da "misli da će Novak Đoković završiti kao najbolji svih vremena". "Uvek zavisi šta gledate. Ako gledate rezultate i sve parametre, mislim da će Novak završiti… »
Vesti online 16.04.2023
Švajcarski teniser Stan Vavrinka rekao je u Banjaluci da “misli da će Novak Đoković završiti kao najbolji svih vremena”. – Uvek zavisi šta gledate. Ako gledate rezultate i sve parametre, mislim da će Novak završiti kao najbolji svih vremena… »
Novak je ispred rafe i rodžera! Izjava Švajcarca će naljutiti Federera - za njega je Srbin najveći ikada!
Mondo 16.04.2023
Sten Vavrinka je u Banjaluci pričao o Novaku Đokoviću, trci za najboljeg ikada, Srpska openu... Sten Vavrinka je u Banjaluci pričao o Novaku Đokoviću, trci za najboljeg ikada, Srpska openu... Novak Đoković će verovatno završiti kao najbolji… »
Vesti dana »
"Neću da umrem sam, razumeš?"; Samo dan nakon masakra u Crnoj Gori mrežama se širi jeziv snimak VIDEO
B92 pre 54 minutajoš 44 povezane
Panika ispred Kapitola zbog sumnjivog vozila: Uzbuna posle dva teroristička napada u Americi
Telegraf pre 3 satajoš 30 povezanih
Đedović: Srbija se gasom ne snabdeva preko Ukrajine već Balkanskim tokom
Radio 021 pre 6 satijoš 9 povezanih