Povezane vesti
Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci
Sportski žurnal 16.04.2023
U prvom kolu je Novak slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu. - Sutra ću biti na… »
Novak Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci
Euronews 16.04.2023
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu. U prvom kolu je Đoković slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je na… »
Vavrinka: Đoković će završiti kao najbolji u istoriji
Sport klub 16.04.2023
Sten Vavrinka, trenutno 90. teniser na ATP listi i trostruki gren slem šampion ovogodišnji je učesnik na turniru Srpska open u Banjaluci. Potencijlni protivnik Švajcarcu u drugom kolu biće Novak Đoković. Pre toga Vavrinka u prvoj rundi treba da dobije… »
Vavrinka: Mislim da će Đoković završiti kao najbolji svih vremena
Dnevnik 16.04.2023
BANjALUKA: Švajcarski teniser Stan Vavrinka rekao je u Banjaluci za sajt Srpska opena da "misli da će Novak Đoković završiti kao najbolji svih vremena". "Uvek zavisi šta gledate. Ako gledate rezultate i sve parametre, mislim da će Novak završiti kao… »
Novak je ispred rafe i rodžera! Izjava Švajcarca će naljutiti Federera - za njega je Srbin najveći ikada!
Mondo 16.04.2023
Sten Vavrinka je u Banjaluci pričao o Novaku Đokoviću, trci za najboljeg ikada, Srpska openu... Sten Vavrinka je u Banjaluci pričao o Novaku Đokoviću, trci za najboljeg ikada, Srpska openu... Novak Đoković će verovatno završiti kao najbolji teniser svih… »
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Beta pre 44 minutajoš 44 povezane
Novi masovni napad na Kijev: najmanje 14 poginulih, Ukrajina zatražila hitan sastanak SB
Politika pre 39 minutajoš 34 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 29 minutajoš 65 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 19 minutajoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih