Povezane vesti
Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci
Sportski žurnal 16.04.2023
U prvom kolu je Novak slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu. - Sutra ću biti… »
Novak Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci
Euronews 16.04.2023
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu. U prvom kolu je Đoković slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je… »
Vavrinka: Đoković će završiti kao najbolji u istoriji
Sport klub 16.04.2023
Sten Vavrinka, trenutno 90. teniser na ATP listi i trostruki gren slem šampion ovogodišnji je učesnik na turniru Srpska open u Banjaluci. Potencijlni protivnik Švajcarcu u drugom kolu biće Novak Đoković. Pre toga Vavrinka u prvoj rundi treba da… »
Vavrinka: Mislim da će Đoković završiti kao najbolji svih vremena
Dnevnik 16.04.2023
BANjALUKA: Švajcarski teniser Stan Vavrinka rekao je u Banjaluci za sajt Srpska opena da "misli da će Novak Đoković završiti kao najbolji svih vremena". "Uvek zavisi šta gledate. Ako gledate rezultate i sve parametre, mislim da će Novak završiti… »
Novak je ispred rafe i rodžera! Izjava Švajcarca će naljutiti Federera - za njega je Srbin najveći ikada!
Mondo 16.04.2023
Sten Vavrinka je u Banjaluci pričao o Novaku Đokoviću, trci za najboljeg ikada, Srpska openu... Sten Vavrinka je u Banjaluci pričao o Novaku Đokoviću, trci za najboljeg ikada, Srpska openu... Novak Đoković će verovatno završiti kao najbolji… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 11 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 40 minutajoš 19 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 15 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih