Povezane vesti
"Ja sam mrtav, svaki dan je teži": Bolna ispovest muškarca kog je zlostavljao sveštenik u Splitu
Telegraf 17.04.2023
Spomenuo je i svoj odlazak pred kanonski sud, koji je nazvao "komedijom, sprdačinom" i rekao je kako su tamo "hteli sve da zataškaju" Muškarac iz Splita koji je bio žrtva svešteničke pedofilije progovorio je javno o paklu kroz koji je prošao. Ceo slučaj… »
"Ja sam ubijena osoba.: Crkva je sve zataškala" Brutalna ispovest muškarca kog je zlostavljao sveštenik u Splitu
Blic 16.04.2023
Muškarac iz Splita koji je bio žrtva svešteničke pedofilije progovorio je javno o paklu kroz koji je prošao. Ceo slučaj završio je na sudu, ali župa u kojoj je muškarac bio zlostavljan se žalila na presudu, iako je papa Franjo zbog tog slučaja navedenog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 46 povezanih
(Foto) Ivanović na suđenju za "Generalštab" negirao krivicu: "Niko nije tražio da falsifikujem dokumenta"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 23 povezane
Studente u Nišu „dočekali“ i naprednjaci, dobacivali i vređali građane, bakljadom „proslavili“ kraj skupa
Jugmedia pre 38 minutajoš 25 povezanih
Kraj za odbojkaše Srbije na Evropskom prvenstvu: Slovenija ubedljivo savladala "orlove" i plasirala se u četvrtfinale
Euronews pre 3 minutajoš 44 povezane
Neverovatna scena u Beloj kući: Tramp govori, ali se njegove reči uopšte ne čuju!
Telegraf pre 47 minutajoš 20 povezanih