Povezane vesti
"Ja sam mrtav, svaki dan je teži": Bolna ispovest muškarca kog je zlostavljao sveštenik u Splitu
Telegraf 17.04.2023
Spomenuo je i svoj odlazak pred kanonski sud, koji je nazvao "komedijom, sprdačinom" i rekao je kako su tamo "hteli sve da zataškaju" Muškarac iz Splita koji je bio žrtva svešteničke pedofilije progovorio je javno o paklu kroz koji je prošao. Ceo slučaj… »
"Ja sam ubijena osoba.: Crkva je sve zataškala" Brutalna ispovest muškarca kog je zlostavljao sveštenik u Splitu
Blic 16.04.2023
Muškarac iz Splita koji je bio žrtva svešteničke pedofilije progovorio je javno o paklu kroz koji je prošao. Ceo slučaj završio je na sudu, ali župa u kojoj je muškarac bio zlostavljan se žalila na presudu, iako je papa Franjo zbog tog slučaja navedenog… »
Vesti dana »
(Video) Navijači BiH preplavili ulice Toronta: U korteu išli ka stadionu da pruže podršku svojim igračima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 40 povezanih
"Ne želim da kažem ništa loše": Đoan Penjaroja progovorio o turbulencijama u Partizanu i stao uz igrače
Mondo pre 59 minutajoš 36 povezanih
Uhapšen bračni par u Novom Sadu zbog sumnje da je ubio psa u dvorištu
Radio 021 pre 5 satijoš 41 povezana
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 6 satijoš 27 povezanih
Motociklista iz Srbije poginuo kod Žabljaka, a Lozničanka na motocklu kod Nikšića
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih