Povezane vesti
"Ja sam mrtav, svaki dan je teži": Bolna ispovest muškarca kog je zlostavljao sveštenik u Splitu
Telegraf 17.04.2023
Spomenuo je i svoj odlazak pred kanonski sud, koji je nazvao "komedijom, sprdačinom" i rekao je kako su tamo "hteli sve da zataškaju" Muškarac iz Splita koji je bio žrtva svešteničke pedofilije progovorio je javno o paklu kroz koji je prošao. Ceo slučaj… »
"Ja sam ubijena osoba.: Crkva je sve zataškala" Brutalna ispovest muškarca kog je zlostavljao sveštenik u Splitu
Blic 16.04.2023
Muškarac iz Splita koji je bio žrtva svešteničke pedofilije progovorio je javno o paklu kroz koji je prošao. Ceo slučaj završio je na sudu, ali župa u kojoj je muškarac bio zlostavljan se žalila na presudu, iako je papa Franjo zbog tog slučaja navedenog… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih
Da li Kragujevčani proslavljaju sprsku Novu godinu i zašto ne?
Glas Šumadije pre 2 satajoš 43 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabiju Vučić: UAE čestitala na najlepši način
RTS pre 52 minutajoš 33 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Tramp: Stiže pomoć, zapamtite imena ubica Predsednik SAD obratio se demonstrantima u Iranu, Amerika ulazi u igru
Dnevnik pre 52 minutajoš 25 povezanih