Povezane vesti
Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle u centru grada pred svima! Ivana Dudić otkrila detalje: Evo ko joj je rekao da…
Kurir 17.04.2023
Poznate ličnosti često su u centru pažnje mnogih ljudi, a to neminovno znači da će dobijati mnogo poruka na društvenim mrežama, od kojih će neke biti lepe, a druge i ne tako prijatne. Glumica Ivana Dudić, koju je Srbija zapazila kada se pojavila… »
Nudio mi je mnogo novca i hteo da svi gledaju! Ivana Dudić o nepristojnoj ponudi koju je dobila - Glumica sve priznala!
Mondo 17.04.2023
Glumica Ivana Dudić otkrila je da joj je jedan čovek nudio finu sumu novca, ako mu ispuni fetiš i to usred centra grada. Glumica Ivana Dudić otkrila je da joj je jedan čovek nudio finu sumu novca, ako mu ispuni fetiš i to usred centra grada. Poznata… »
"Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle pred svima": Ivana Dudić iznela sve u javnost: "Kažu mi da prihvatim"
Blic 17.04.2023
Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne. - Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da… »
Vesti dana »
Rektor Dejan Madić napustio kancelariju, ceo Univerzitet u Novom Sadu blokadi
Novi magazin pre 20 minutajoš 14 povezanih
Roditelji ubijenih kod Mladenovca: Kazna od 20 godina zatvora blaga i neadekvatna
Radio 021 pre 27 minutajoš 103 povezane
Studentski plenumi: Blokada fakulteta ostaje, zahtevi nisu ispunjeni
Insajder pre 51 minutajoš 54 povezane
Tužilaštvo o istrazi o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Biće ispitano još 16 svedoka, kao i zakonski naslednici nastradalih
Danas pre 38 minutajoš 55 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana