Povezane vesti
Nudio mi je mnogo novca i hteo da svi gledaju! Ivana Dudić o nepristojnoj ponudi koju je dobila - Glumica sve priznala!
Mondo 17.04.2023
Glumica Ivana Dudić otkrila je da joj je jedan čovek nudio finu sumu novca, ako mu ispuni fetiš i to usred centra grada. Glumica Ivana Dudić otkrila je da joj je jedan čovek nudio finu sumu novca, ako mu ispuni fetiš i to usred centra grada. Poznata… »
Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle u centru grada pred svima! Ivana Dudić otkrila detalje: Evo ko joj je rekao da…
Kurir 17.04.2023
Poznate ličnosti često su u centru pažnje mnogih ljudi, a to neminovno znači da će dobijati mnogo poruka na društvenim mrežama, od kojih će neke biti lepe, a druge i ne tako prijatne. Glumica Ivana Dudić, koju je Srbija zapazila kada se pojavila u seriji… »
"Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle pred svima": Ivana Dudić iznela sve u javnost: "Kažu mi da prihvatim"
Blic 17.04.2023
Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne. - Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže… »
Vesti dana »
OFAC produžio rok MOL-u za kupovinu većinskog udela u NIS-u do maja 2026.
Radio 021 pre 30 minutajoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Katar: Potpuno uništenje Irana nije opcija; Iran: Pokrenut novi talas raketnih udara
RTV pre 10 minutajoš 63 povezane
Komesarijat za izbeglice i migracije: U Srbiji registrovano oko 200.000 interno raseljenih sa KiM
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 54 povezane
Oglasio se Stanivuković nakon puštanja iz pritvora! Ovo su njegove prve reči na slobodi (foto)
Kurir pre 4 satijoš 30 povezanih