Повезане вести

Нудио ми је много новца и хтео да сви гледају! Ивана Дудић о непристојној понуди коју је добила - Глумица све признала!

Нудио ми је много новца и хтео да сви гледају! Ивана Дудић о непристојној понуди коју је добила - Глумица све признала!

Мондо 17.04.2023
Глумица Ивана Дудић открила је да јој је један човек нудио фину суму новца, ако му испуни фетиш и то усред центра града. Глумица Ивана Дудић открила је да јој је један човек нудио фину суму новца, ако му испуни фетиш и то усред… »
Нуди ми велике паре да би ми лизао штикле у центру града пред свима! Ивана Дудић открила детаље: Ево ко јој је рекао да…

Нуди ми велике паре да би ми лизао штикле у центру града пред свима! Ивана Дудић открила детаље: Ево ко јој је рекао да…

Курир 17.04.2023
Познате личности често су у центру пажње многих људи, а то неминовно значи да ће добијати много порука на друштвеним мрежама, од којих ће неке бити лепе, а друге и не тако пријатне. Глумица Ивана Дудић, коју је Србија запазила… »
"Нуди ми велике паре да би ми лизао штикле пред свима": Ивана Дудић изнела све у јавност: "Кажу ми да прихватим"

"Нуди ми велике паре да би ми лизао штикле пред свима": Ивана Дудић изнела све у јавност: "Кажу ми да прихватим"

Блиц 17.04.2023
Позната глумица Ивана Дудић открила је да на друштвеним мрежама добија несвакидашње поруке, па је одлучила да са свима подели садржај једне. - Човек је тражио да ми уплати новац на рачун, једну фину суму новца, да се нађемо у… »

Вести дана »