Povezane vesti
Nudio mi je mnogo novca i hteo da svi gledaju! Ivana Dudić o nepristojnoj ponudi koju je dobila - Glumica sve priznala!
Mondo 17.04.2023
Glumica Ivana Dudić otkrila je da joj je jedan čovek nudio finu sumu novca, ako mu ispuni fetiš i to usred centra grada. Glumica Ivana Dudić otkrila je da joj je jedan čovek nudio finu sumu novca, ako mu ispuni fetiš i to usred centra grada. Poznata… »
Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle u centru grada pred svima! Ivana Dudić otkrila detalje: Evo ko joj je rekao da…
Kurir 17.04.2023
Poznate ličnosti često su u centru pažnje mnogih ljudi, a to neminovno znači da će dobijati mnogo poruka na društvenim mrežama, od kojih će neke biti lepe, a druge i ne tako prijatne. Glumica Ivana Dudić, koju je Srbija zapazila kada se pojavila u seriji… »
"Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle pred svima": Ivana Dudić iznela sve u javnost: "Kažu mi da prihvatim"
Blic 17.04.2023
Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne. - Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

"Gotovo je, Putin i Tramp objavljuju primirje": Naš analitičar o istorijskom samitu koji će odrediti budućnost sveta: "Ako se ovo desi, Ukrajina neće postojati"
Blic pre 25 minutajoš 39 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih

Pojačan saobraćaj i duža čekanja na graničnim prelazima Srbije ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Bugarskoj
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih