Povezane vesti
FOTO Nikada ne biste pogodili da je ova žena majka Tijane Ajfon: „Svi su u šoku kada kažem čime se bavi i gde radi“
Nova 17.04.2023
Majka starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, je vaspitačica, a jednom prilikom je i objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama. Kako ističe straleta mnogi ostanu u šoku kada saznaju čime joj se mama bavi. „Nekad me ljudi pitaju… »
Ovo je majka Tijane Ajfon, radi kao vaspitačica: "Ljudi su zgranuti, a ona je napravila čoveka od mene"
Blic 17.04.2023
Majka starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, je vaspitačica, a jednom prilikom je i objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama. Kako ističe straleta mnogi ostanu u šoku kada saznaju čime joj se mama bavi. - Nekad me ljudi pitaju… »
Vesti dana »
Vučić sazvao hitan sastanak zbog globalnog poskupljenja nafte, Vlada produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata
NIN pre 17 minutajoš 103 povezane
NBA: Nagetsi poraženi od Memfis grizlisa, Oklahoma savladala Bruklin, Nju Orleans bolji od LA Klipersa (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Tuga u regionu: Preminuo mladić iz Bileće koji je pao sa 4. sprata Studentskog doma u Kotoru
Telegraf pre 47 minutajoš 18 povezanih
VIDEO Podneo ostavku zbog rata sa Iranom, pa u intervjuu progovorio o Čarliju Kirku – sada ga istražuje FBI
Nova pre 17 minutajoš 16 povezanih
Plate do 2.500 evra: Za sezonu na Jadranu potrebno 90.000 radnika, ove pozicije su najtraženije
Mondo pre 52 minutajoš 13 povezanih