Povezane vesti
FOTO Nikada ne biste pogodili da je ova žena majka Tijane Ajfon: „Svi su u šoku kada kažem čime se bavi i gde radi“
Nova 17.04.2023
Majka starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, je vaspitačica, a jednom prilikom je i objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama. Kako ističe straleta mnogi ostanu u šoku kada saznaju čime joj se mama bavi. „Nekad me ljudi pitaju… »
Ovo je majka Tijane Ajfon, radi kao vaspitačica: "Ljudi su zgranuti, a ona je napravila čoveka od mene"
Blic 17.04.2023
Majka starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, je vaspitačica, a jednom prilikom je i objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama. Kako ističe straleta mnogi ostanu u šoku kada saznaju čime joj se mama bavi. - Nekad me ljudi pitaju… »
Vesti dana »

Uživo počela "Zadruga - Elita 9" Iznenađenje: Ušao asmin durdžić, pa Mina Vrbaški! Miljana napala Alibabu, Anđelo presadio kosu, a Santana neprepoznatljiv (video)
Blic pre 1 minutjoš 2 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 16 minutajoš 1 povezana

Mileni kačavendi ispale grudi, ovo je svima promaklo: Doživela peh na početku Elite 9! Asmin Durdžić ne zna šta ga je snašlo
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Drama u blizini Srbije! Balkanska zemlja digla borbene avione, građani upozoreni: "Uleteo je"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane