Повезане вести

Испитана девојка осумњиченог за убиство Вујовића у Подгорици: Видела снимак који је настао пре злочина

Испитана девојка осумњиченог за убиство Вујовића у Подгорици: Видела снимак који је настао пре злочина

Телеграф 17.04.2023
У току досадашњег поступка саслушана су и двојица мештана из места Штеке који су, са мајком, на путу до свог имања, први наишли на стравичан призор угљенисаног тела убијеног па запаљеног младића. У истрази отмице и убиства… »
Видела сам ужасан снимак - сведочила девојка убице шкаљарца! Рекао јој: "Боље ја њега да убијем него он мене"

Видела сам ужасан снимак - сведочила девојка убице шкаљарца! Рекао јој: "Боље ја њега да убијем него он мене"

Мондо 17.04.2023
Бивша девојка осумњиченог Дражена Војводића који је оптужен за убиство Видака Војовића је испричала да је видела снимак ликвидације. Бивша девојка осумњиченог Дражена Војводића који је оптужен за убиство Видака Војовића је… »
Језиво сведочење девојке убице који је ликвидирао и запалио шкаљарца: Рекао ми је „Он је јуче хтео мене да убије, па је…

Језиво сведочење девојке убице који је ликвидирао и запалио шкаљарца: Рекао ми је „Он је јуче хтео мене да убије, па је…

Нова 17.04.2023
У склопу истраге за брутално убиство Видака Вујовића из Подгорице који је лишен живота 31. марта са три хица у леђа, а затим запаљен у месту Штеке надомак Подгорица саслушана је и бивша девојка осумњиченог егзекутора Дражена… »
"Видела сам снимак убиства, неко се смејао": Сведочење бивше девојке осумњиченог за убиство Видака Вујовића леди крв у…

"Видела сам снимак убиства, неко се смејао": Сведочење бивше девојке осумњиченог за убиство Видака Вујовића леди крв у…

Блиц 17.04.2023
У склопу истраге о убиству двадесеттрогодишњег Подгоричанина Видака Вујовића, Више државно тужилаштво саслушало је неколико сведока, међу којима и бившу девојку осумњиченог Дражена Војводића. У току поступка саслушана су и… »
"Он је јуче хтео да убије мене, па боље ја њега!" Девојка убице гледала снимак смакнућа па га питала само једно

"Он је јуче хтео да убије мене, па боље ја њега!" Девојка убице гледала снимак смакнућа па га питала само једно

Курир 17.04.2023
У склопу истраге за брутално убиство Видака Вујовића из Подгорице који је лишен живота 31. марта са три хитца у леђа, а затим запаљен у месту Штеке надомак Подгорица саслушана је и бивша девојка осумњиченог егзекутора Дражена… »

Вести дана »