Povezane vesti

Pio sam, nisam dolazio kući po dva meseca! Proslavio se hitom "Crna golubice", a onda nestao - ovako Slaviša izgleda!

Pio sam, nisam dolazio kući po dva meseca! Proslavio se hitom "Crna golubice", a onda nestao - ovako Slaviša izgleda!

Mondo 17.04.2023
Slaviša Vujić se u jeku ogromne popularnosti pouvkao sa scene, a ovako danas izgleda njegov život. Slaviša Vujić se u jeku ogromne popularnosti pouvkao sa scene, a ovako danas izgleda njegov život. Slaviša Vujić poznat je po hitu "Crna golubice"… »
"Vratim se kući posle dva meseca, dete me ne prepozna": Šok ispovest folkera o poroku i karijeri: "Kajem se što nisam…

"Vratim se kući posle dva meseca, dete me ne prepozna": Šok ispovest folkera o poroku i karijeri: "Kajem se što nisam…

Blic 17.04.2023
Vlasnik velikog hita "Crna golubice", Slaviša Vujić u svojoj ispovesti ispričao je da mu je alkohol bio porok, te da je tokom svoje karijere pravio velike greške zbog koji se i dan danas kaje. - Pio sam duže vreme, ali nisam to radio kada radim… »
Dva stana, vikendica u selu mramorak i kućna pomoćnica: Marko otkrio da sve radi umesto Lune - "Imamo ženu već 3 godine"

Dva stana, vikendica u selu mramorak i kućna pomoćnica: Marko otkrio da sve radi umesto Lune - "Imamo ženu već 3 godine"

Mondo 17.04.2023
Marko Miljković otkrio da pomaže supruzi od kako je u drugom stanju. Marko Miljković otkrio da pomaže supruzi od kako je u drugom stanju Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su otkrili da čekaju drugo dete i da će ćerkica Mia dobiti sestru. Dok… »
"Vratim se kući posle dva meseca, dete me ne prepozna!" Pevač o uticaju popularnosti: Pokojna žena me pitala samo ovo…

"Vratim se kući posle dva meseca, dete me ne prepozna!" Pevač o uticaju popularnosti: Pokojna žena me pitala samo ovo…

Kurir 17.04.2023
Sa svojim prepoznatljivim glasom i neodoljivim šarmom, Slaviša Vujić jedno je od najznačajnijih imena na srpskoj folk sceni. Ovaj vrsni pevač ne samo da je osvojio srca publike širom Balkana svojim hitovima, već je ostavio i neizbrisiv trag u… »
Uskoro dobijaju još jednu devojčicu a sada progovorili o imenu! Luna i Marko u velikoj dilemi, ali ovo je jedino sigurno!

Uskoro dobijaju još jednu devojčicu a sada progovorili o imenu! Luna i Marko u velikoj dilemi, ali ovo je jedino sigurno!

Kurir 17.04.2023
Pobednica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković čekaju svoje drugo dete, vest o trudnoći uspeli su da sakriju prva tri meseca, a ovaj put sve detalje koje intrigiraju javnost izneo je Miljković. Popularni estradni par… »
"Sve poslove radim po kući, a Imamo i pomoćnicu": Marko Miljković o Luninoj drugoj trudnoći, spomenuo ime za ćerku

"Sve poslove radim po kući, a Imamo i pomoćnicu": Marko Miljković o Luninoj drugoj trudnoći, spomenuo ime za ćerku

Blic 17.04.2023
Luna Đogani i Marko Miljković čekaju svoje drugo dete, a vest o trudnoći uspeli su da sakriju prva tri meseca. Par će dobiti još jednu devojčicu, dok Luna svakodnevno uživa u trudnoći, Marko je sada otkrio da pomaže svojoj supruzi oko svega. -… »

Vesti dana »