Povezane vesti
Pio sam, nisam dolazio kući po dva meseca! Proslavio se hitom "Crna golubice", a onda nestao - ovako Slaviša izgleda!
Mondo 17.04.2023
Slaviša Vujić se u jeku ogromne popularnosti pouvkao sa scene, a ovako danas izgleda njegov život. Slaviša Vujić se u jeku ogromne popularnosti pouvkao sa scene, a ovako danas izgleda njegov život. Slaviša Vujić poznat je po hitu "Crna golubice" koji ga… »
"Vratim se kući posle dva meseca, dete me ne prepozna": Šok ispovest folkera o poroku i karijeri: "Kajem se što nisam slušao…
Blic 17.04.2023
Vlasnik velikog hita "Crna golubice", Slaviša Vujić u svojoj ispovesti ispričao je da mu je alkohol bio porok, te da je tokom svoje karijere pravio velike greške zbog koji se i dan danas kaje. - Pio sam duže vreme, ali nisam to radio kada radim. Nakon… »
"Vratim se kući posle dva meseca, dete me ne prepozna!" Pevač o uticaju popularnosti: Pokojna žena me pitala samo ovo (video)…
Kurir 17.04.2023
Sa svojim prepoznatljivim glasom i neodoljivim šarmom, Slaviša Vujić jedno je od najznačajnijih imena na srpskoj folk sceni. Ovaj vrsni pevač ne samo da je osvojio srca publike širom Balkana svojim hitovima, već je ostavio i neizbrisiv trag u istoriji… »
Dva stana, vikendica u selu mramorak i kućna pomoćnica: Marko otkrio da sve radi umesto Lune - "Imamo ženu već 3 godine"
Mondo 17.04.2023
Marko Miljković otkrio da pomaže supruzi od kako je u drugom stanju. Marko Miljković otkrio da pomaže supruzi od kako je u drugom stanju Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su otkrili da čekaju drugo dete i da će ćerkica Mia dobiti sestru. Dok Luna… »
"Sve poslove radim po kući, a Imamo i pomoćnicu": Marko Miljković o Luninoj drugoj trudnoći, spomenuo ime za ćerku
Blic 17.04.2023
Luna Đogani i Marko Miljković čekaju svoje drugo dete, a vest o trudnoći uspeli su da sakriju prva tri meseca. Par će dobiti još jednu devojčicu, dok Luna svakodnevno uživa u trudnoći, Marko je sada otkrio da pomaže svojoj supruzi oko svega. - Sve… »
Vesti dana »

Danas oblačno i nestabilno, lokalno moguće nepogode
Glas Zapadne Srbije pre 8 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 13 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres jačine 7,5 pogodio Drejkov prolaz, izdato upozorenje na cunami
Euronews pre 38 minutajoš 11 povezanih

Pravnik: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
N1 Info pre 8 minutajoš 1 povezana

SAD preispituju podobnost više od 55 miliona stranaca koji imaju vize
Slobodna Evropa pre 3 minutajoš 6 povezanih