Povezane vesti

Snus, opasne vrećice među mladima – izazivaju i karcinom

Snus, opasne vrećice među mladima – izazivaju i karcinom

RTS 17.04.2023
Da li biste kupili nešto što je zabranjeno u našoj zemlji i što može ugroziti vaše zdravlje? Ako ste probali "snus" vrećice u kojima je vlažni i mleveni duvan koji se stavlja između usne i desni, a pakuje u kutijicu bez upozorenja po zdravstvene… »
Opasne vrećice nelegalno u prodaji u Srbiji: Ministarstvo obavestilo carinu da ne odobrava uvoz snusa

Opasne vrećice nelegalno u prodaji u Srbiji: Ministarstvo obavestilo carinu da ne odobrava uvoz snusa

Telegraf 17.04.2023
Jedina evropska zemlja koja je legalizovala prodaju je Švedska. S druge strane, njegova upotreba zabranjena je u mnogim zemljama EU i Velikoj Britaniji. Ako ste probali " snus" vrećice u kojima je vlažni i mleveni duvan koji se stavlja između usne i… »
"Osećao sam se malaksalo, imao sam mučnine, a onda su počeli desni da mi otpadaju": "Snus" je opasniji od cigareta, a sve je…

"Osećao sam se malaksalo, imao sam mučnine, a onda su počeli desni da mi otpadaju": "Snus" je opasniji od cigareta, a sve je…

Blic 17.04.2023
Da li biste kupili nešto što je zabranjeno u našoj zemlji i što može ugroziti vaše zdravlje? Ako ste probali "snus" vrećice u kojima je vlažni i mleveni duvan koji se stavlja između usne i desni, a pakuje u kutijicu bez upozorenja po zdravstvene… »

Blic 17.04.2023

Vesti dana »