Povezane vesti

"Ja sam tvoj Popaj, dajem ti zapovest": Ana Ćurčić grcala u suzama zbog pisma Ace Bulića, pa mu izjavila ljubav: "Fenikse…

"Ja sam tvoj Popaj, dajem ti zapovest": Ana Ćurčić grcala u suzama zbog pisma Ace Bulića, pa mu izjavila ljubav: "Fenikse…

Blic 17.04.2023
Ana Ćurčić koja je ušla u "Zadrugu" nakon što ju je nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić dobila je pisma od porodice i prijatelja za Uskrs, što joj je drastično popravilo raspoloženje. Pismo kojem se… »
Ivan Marinković se rasplakao zbog pisma koje je dobio od Jelene: A za Željka stiglo iznenađenje - Marija Kulić oduševljena

Ivan Marinković se rasplakao zbog pisma koje je dobio od Jelene: A za Željka stiglo iznenađenje - Marija Kulić oduševljena

Blic 17.04.2023
Ivan Marinković dobio je pismo od svoje partnerke Jelene Ilić, a zbog emotivne poruke se rasplakao u programu uživo. Jelena je, naime, Uskrs čestitala Ivanu emotivnim rečima, ali je i poslala poklone za malog Željka. - Srce Hristos Vaskrse, srećan… »
Ivan Marinković zaplakao kao malo dete! Pročitao praznično pismo od devojke Jelene, a ovaj gest ga je posebno ganuo!

Ivan Marinković zaplakao kao malo dete! Pročitao praznično pismo od devojke Jelene, a ovaj gest ga je posebno ganuo!

Kurir 17.04.2023
Na najradosniji praznik u godini, Vaskrs, zadrugari su imali prilike da pročitaju čestitke od svojih najmilijih. Svako je dobio nekoliko, a samo one najdraže čitali su naglas. Ivan Marinković doživeo je emotivni brodolom kada je pričitao pismo… »
Zbog jedne čestitke prolio more suza! Mikica Bojanić dobio informaciju iz spoljnjeg sveta, a onda se potpuno slomio!

Zbog jedne čestitke prolio more suza! Mikica Bojanić dobio informaciju iz spoljnjeg sveta, a onda se potpuno slomio!

Kurir 17.04.2023
Na najradosniji praznik u godini, Vaskrs, zadrugari su imali prilike da pročitaju čestitke od svojih najmilijih. Mikica Bojanić nakon pisma svoje porodice, grcao je u suzama zbog informacije o njihovoj ćerki. - Čuvam sve kod kuće i ne brini sve je… »

Vesti dana »