Повезане вести
"Ја сам била она мала Милица, што је задремала у мамином загрљају, а пробудила се у рају"
РТВ 17.04.2023
НОВИ САД - У недељу, 16. априла 1944. на Ускрс, и у понедељак 17. априла 1944. на други дан Ускрса, савезници су бомбардовали Београд. Другог дана разарање је било још безобзирније, уништене су и болнице, као и Дом слепих и… »
Уместо успаванке чула је детонацију: На данашњи дан страдала је Милица Ракић: "Чико, ја сам онај цвет-беба који си убрао у…
Блиц 17.04.2023
"Тешки су нам ови дани. Прокрвари рана која, док живим, неће зарасти. Кријем патњу од Алексе и Анђеле. Алекса је упамтио све. Имао је шест година када је Милица убијена и он носи тај страшни терет. Анђела је на свет стигла… »
Да се никад не заборави! Милицу је на ноши убио НАТО гелер: На дан погибије цртала је цвеће... Бол не пролази ни после 24…
Курир 17.04.2023
На данашњи дан пре 24 године угашен је живот трогодишње Милице Ракић. Тог 17. априла 1999. страдала је у купатилу своје куће, на ноши, док ју је мајка спремала за спавање. Погођена је генером НАТО пројектила, што је било кобно… »
На данашњи дан пре 24 године погинула мала Милица Ракић: Постала симбол страдања током НАТО бомбардовања
Телеграф 17.04.2023
Фреска са Милићиним ликом налази се у три манастира. На данашњи дан пре 24 године прекинут је живот тада трогодишње Милице Ракић из Батајнице. Убијена је у купатилу на ноши док су је спремали за спавање. Заједно са још 78… »
Годишњица смрти Милице Ракић, трогодишње девојчице коју је убио НАТО
Правда 17.04.2023
Трогодишња Милица Ракић погинула је 17. априла 1999. године током бомбардовања, када је гелер од распрскавајуће бомбе улетео у купатило и погодио девојчицу у главу док је седела на ноши. Стамбена зграда у којој је становала… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана