Povezane vesti
Direktor Gugla: Za veštačku inteligenciju bi trebalo uspostaviti okvire kao za nuklearno oružje
RTS 17.04.2023
Razvoj veštačke inteligencije me brine i drži noću budnim, rekao je izvršni direktor "Gugla" Sundar Pičai. Poručio je da bi za tu tehnologiju trebalo uspostaviti međunarodne okvire i sporazume poput onih za upotrebu nuklearnog oružja. Direktor "Gugla" i… »
Direktor Gugla: Briga zbog veštačke inteligencije drži me noću budnim, potrebni su nam sporazumi kao za nuklearno oružje
Euronews 17.04.2023
Izvršni direktor Gugla i Alfabeta Sundar Pičai izjavio je danas da ga zabrinutost zbog razvoja veštačke inteligencije drži noću budnim i da tehnologija može biti veoma štetna, ako se pogrešno primeni. Pičai je pozvao da se uspostavi globalni regulatorni… »
"Ai: će promeniti društvo više od vatre i struje" Generalni direktor Alphabet-a o uticaju veštačke inteligencije: "To me drži…
Blic 17.04.2023
Sundar Pičai, generalni direktor kompanije "Alphabet" kaže da bi veštačka inteligencija mogla biti najintenzivinija, i najnaprednija tehnologija u ljudskoj istoriji. U intervjuu za CBS Pičai je rekao da bi promene koje uslede zbog ove tehnologije uvele… »
Vesti dana »

Pao dogovor o susretu decenije: Tramp i Putin se sastaju na Aljasci, evo šta Rusija traži u zamenu za primirje u Ukrajini
Nova pre 3 minutajoš 30 povezanih

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 38 minutajoš 12 povezanih

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 43 minutajoš 10 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih

Srbin pao nakon velike drame: Kecmanović eliminisan od 82. igrača planete
Večernje novosti pre 18 minutajoš 13 povezanih