Povezane vesti
Direktor Gugla: Za veštačku inteligenciju bi trebalo uspostaviti okvire kao za nuklearno oružje
RTS 17.04.2023
Razvoj veštačke inteligencije me brine i drži noću budnim, rekao je izvršni direktor "Gugla" Sundar Pičai. Poručio je da bi za tu tehnologiju trebalo uspostaviti međunarodne okvire i sporazume poput onih za upotrebu nuklearnog oružja. Direktor… »
Direktor Gugla: Briga zbog veštačke inteligencije drži me noću budnim, potrebni su nam sporazumi kao za nuklearno oružje
Euronews 17.04.2023
Izvršni direktor Gugla i Alfabeta Sundar Pičai izjavio je danas da ga zabrinutost zbog razvoja veštačke inteligencije drži noću budnim i da tehnologija može biti veoma štetna, ako se pogrešno primeni. Pičai je pozvao da se uspostavi globalni… »
"Ai: će promeniti društvo više od vatre i struje" Generalni direktor Alphabet-a o uticaju veštačke inteligencije: "To me…
Blic 17.04.2023
Sundar Pičai, generalni direktor kompanije "Alphabet" kaže da bi veštačka inteligencija mogla biti najintenzivinija, i najnaprednija tehnologija u ljudskoj istoriji. U intervjuu za CBS Pičai je rekao da bi promene koje uslede zbog ove tehnologije… »
Vesti dana »
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 4 satijoš 31 povezana