Повезане вести
"Две породице су убијене" у куц́у претученог Јакова дошао је нападачев отац и питао како је? Рекли су да је умро, једва је…
Курир 17.04.2023
Испред куц́е Јакова Бочкаја, којег је насмрт претукао пријатељ М.К. окупила се родбина. Пре родитеља који су дошли из Немачке дошао је отац осумњиченог младиц́а. У то време није знао да је Јаков умро. Еминовци, градиц́ источно… »
"Дружили су се, смејали": Огласио се конобар који је служио Јакова и његовог пријатеља пре убиства
Телеграф 17.04.2023
"Они су били пре код мене на пићу, ја сам их послуживао задњи, не могу да верујем да се то уопше десило", рекао је конобар Лука. Читаву Хрватску и регион потресла је трагична смрт 21-годишњег војника Јакова Бочкаја којег је… »
Хрватска: Осумњиченом за премлаћивање војника притвор од 30 дана
ИндексОнлине 17.04.2023
ЗАГРЕБ – Истражни судија Жупанијског суда у Славонском Броду Славен Видмар одредио је притвор у трајању од месец дана 20-годишњем М.К, који се сумњичи да је насмрт претукао хрватског војника Јакова Бочкаја у Пожеги. Као разлог… »
Другови изашли у провод, па се посвађали: Осумњиченом за премлаћивање војника одређен притвор
Блиц 16.04.2023
Осумњиченом 20-годишњем М. К. одређен је притвор због сумње да је починио кривично дело наношења тешке телесне повреде са смртним исходом у нападу на војника Јакова Бочкаја (21) који је јутрос преминуо у болници у Пожеги у… »
Вести дана »
(Фото) Папа Лав КСИВ лично носио дрвени крст кроз свих 14 станица Крсног пута у Колосеуму
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане