Povezane vesti

"Dve porodice su ubijene" u kuću pretučenog Jakova došao je napadačev otac i pitao kako je? Rekli su da je umro, jedva je…

"Dve porodice su ubijene" u kuću pretučenog Jakova došao je napadačev otac i pitao kako je? Rekli su da je umro, jedva je…

Kurir 17.04.2023
Ispred kuće Jakova Bočkaja, kojeg je nasmrt pretukao prijatelj M.K. okupila se rodbina. Pre roditelja koji su došli iz Nemačke došao je otac osumnjičenog mladića. U to vreme nije znao da je Jakov umro. Eminovci, gradić istočno od Požege… »
"Družili su se, smejali": Oglasio se konobar koji je služio Jakova i njegovog prijatelja pre ubistva

"Družili su se, smejali": Oglasio se konobar koji je služio Jakova i njegovog prijatelja pre ubistva

Telegraf 17.04.2023
"Oni su bili pre kod mene na piću, ja sam ih posluživao zadnji, ne mogu da verujem da se to uopše desilo", rekao je konobar Luka. Čitavu Hrvatsku i region potresla je tragična smrt 21-godišnjeg vojnika Jakova Bočkaja kojeg je, kako se sumnja, u… »
Hrvatska: Osumnjičenom za premlaćivanje vojnika pritvor od 30 dana

Hrvatska: Osumnjičenom za premlaćivanje vojnika pritvor od 30 dana

IndeksOnline 17.04.2023
ZAGREB – Istražni sudija Županijskog suda u Slavonskom Brodu Slaven Vidmar odredio je pritvor u trajanju od mesec dana 20-godišnjem M.K, koji se sumnjiči da je nasmrt pretukao hrvatskog vojnika Jakova Bočkaja u Požegi. Kao razlog za određivanje… »
Drugovi izašli u provod, pa se posvađali: Osumnjičenom za premlaćivanje vojnika određen pritvor

Drugovi izašli u provod, pa se posvađali: Osumnjičenom za premlaćivanje vojnika određen pritvor

Blic 16.04.2023
Osumnjičenom 20-godišnjem M. K. određen je pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenja teške telesne povrede sa smrtnim ishodom u napadu na vojnika Jakova Bočkaja (21) koji je jutros preminuo u bolnici u Požegi u Hrvatskoj od… »

Vesti dana »