Povezane vesti
"Ubio sam devojčicu, vrištala je!" Bivši komandant Vagnerovaca priznao gnusne zločine - kruži horor snimak!
Mondo 17.04.2023
Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Ruska organizacija za ljudska prava Gulag objavila je svedočenje dvojice bivših… »
Ambasada Ukrajine: Vagner priznao da je ubijao decu u Bahmutu i Soledaru
N1 Info 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od 20 dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski komandanti jedinica grupe… »
Ambasada Ukrajine: Grupa Vagner priznala da je ubila više od 20 dece
Radio 021 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od dvadesetoro dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski komandanti… »
Vesti dana »

Vučićev put od "nema pregovora sa teroristima" do poziva na dijalog: Zainteresovanih, izgleda, nema
N1 Info pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 65 povezanih

Širom Srbije protesti podrške: Bor za studenta, Niš za direktorku, Karlovci za uhapšenog i novinarku
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 13 minutajoš 71 povezana

Sijarto: Ovaj udar još ozbiljniji od prethodnih, Ukrajina koristila dronove i rakete
Politika pre 24 minutajoš 26 povezanih