Povezane vesti
"Ubio sam devojčicu, vrištala je!" Bivši komandant Vagnerovaca priznao gnusne zločine - kruži horor snimak!
Mondo 17.04.2023
Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Ruska organizacija za ljudska prava Gulag objavila je svedočenje dvojice… »
Ambasada Ukrajine: Grupa Vagner priznala da je ubijala decu
Kurir 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je danas da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od 20-toro dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski… »
Ambasada Ukrajine: Grupa Vagner priznala da je ubila više od 20 dece
Radio 021 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od dvadesetoro dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski… »
Ambasada Ukrajine: Vagner priznao da je ubijao decu u Bahmutu i Soledaru
N1 Info 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od 20 dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski komandanti… »
Vesti dana »
Kosovski ministar: Uhapšeno osam osoba, zaplenjen eksploziv, šest bombi i dva kalašnjikova
Novi magazin pre 32 minutajoš 179 povezanih
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 7 satijoš 26 povezanih
Napadaće i do pola metra snega: Nad Srbijom je visinski ciklon, ovi delovi biće zavejani
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih