Povezane vesti
"Ubio sam devojčicu, vrištala je!" Bivši komandant Vagnerovaca priznao gnusne zločine - kruži horor snimak!
Mondo 17.04.2023
Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Ruska organizacija za ljudska prava Gulag objavila je svedočenje dvojice… »
Ambasada Ukrajine: Grupa Vagner priznala da je ubila više od 20 dece
Radio 021 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od dvadesetoro dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski… »
Ambasada Ukrajine: Vagner priznao da je ubijao decu u Bahmutu i Soledaru
N1 Info 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od 20 dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski komandanti… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 39 minutajoš 46 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 15 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 15 minutajoš 20 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 45 minutajoš 9 povezanih