Povezane vesti
"Ubio sam devojčicu, vrištala je!" Bivši komandant Vagnerovaca priznao gnusne zločine - kruži horor snimak!
Mondo 17.04.2023
Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Bivši Vagnerov komandant je rekao: "Ubio sam devojčicu. Upucao sam je, vrištala je." Ruska organizacija za ljudska prava Gulag objavila je svedočenje dvojice bivših… »
Ambasada Ukrajine: Vagner priznao da je ubijao decu u Bahmutu i Soledaru
N1 Info 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od 20 dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski komandanti jedinica grupe… »
Ambasada Ukrajine: Grupa Vagner priznala da je ubila više od 20 dece
Radio 021 17.04.2023
Ambasada Ukrajine u Srbiji saopštila je da su članovi ruske paravojne grupe Vagner priznali u intervjuima da su po naređenju ubili više od dvadesetoro dece u Bahmutu i Soledaru. U saopštenju ukrajinska ambasada navodi da se bivši ruski komandanti… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, dim prekrio nebo: Dok se rasplamsavaju apokaliptične scene, turisti su uradili ovo
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 27 minutajoš 56 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih